Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Groveko Academy

Naast kwalitatief hoogwaardige materialen en middelen bieden wij u ook hoogwaardige trainingen en opleidingen. Met Groveko Academy zijn wij het kenniscentrum voor de schoonmaak- en recreatiebranche!

De expertise van Groveko op het gebied van materialen en middelen, gecombineerd met de expertise van Bureau HTM  als trainings- en opleidingscentrum maakt Groveko Academy bij uitstek uw ideale kennispartner!

Om het overzichtelijk te maken hebben we onze trainingen ingedeeld in verschillende categorieën. Voor nagenoeg al onze opleidingen kunt u gebruik maken van subsidies. De subsidies worden afhankelijk van uw branche aangeboden door Ras-Examenbureau (schoonmaakbranche) of Kikk-Recreatie (recreatiebranche).

Wij nodigen u uit ons complete trainingsaanbod te bekijken en zien uw aanmeldingen graag tegemoet.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

iHACCP maakt reinigingsplannen op maat

iHACCP is een online systeem waarmee onze adviseurs uw productie-omgeving op locatie kunnen inventariseren voor reiniging volgens de HACCP richtlijnen. In drie simpele stappen maakt het systeem reinigingsplannen en alle bijbehorende documentatie klaar voor gebruik. Bovendien kan het plan elk moment worden aangepast wanneer uw productieproces verandert. Groveko biedt iHACCP gratis aan als aanvullende dienst. Heeft u interesse? Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

Om voedselveiligheid te garanderen is een juiste hygiënische aanpak nodig bij het schoonmaken van machines en productiemiddelen die in aanraking komen met voedsel. Als dat niet gebeurt bestaat het risico op (kruis) besmetting. Zo zijn er bijvoorbeeld bezemsschrapers of messen met bepaalde kleurcodes verkrijgbaar, waarmee per productielijn een eigen kleur gebruikt kan worden. Op deze manier blijft uw productie-omgeving hygiënisch schoon volgens de HACCP regelgeving.

Blog