robson schoonmaakmiddelen horeca

Iedereen die in de horeca werkt weet hoe belangrijk het is om schoonmaakmiddelen te gebruiken die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Robson schoonmaakmiddelen voldoen al twintig jaar aan deze eisen. Robson staat voor een compleet programma, veilig werken, ecologische verantwoording  en biologische afbreekbaarheid.

Een compleet programma schoonmaakmiddelen

Met Robson bieden wij de horeca en grootkeukens een complete lijn schoonmaakmiddelen waarmee alles in de horeca kan worden gereinigd. Van hoog geconcentreerde vaatwasmiddelen in een veilig bag-in-box systeem, tot aan een super handig doseersysteem voor keuken en restaurant. Speciale schoonmaakproducten, soms in handige doseerflessen bieden oplossingen voor het reinigen van speciale plaatsen zoals ovens- en RVS.

Robson staat voor groen en duurzaam

Ondanks dat Robson garant staat voor een uitgebalanceerde lijn schoonmaakmiddelen, is Robson meer dan schoonmaken alleen. Robson staat gelijk aan groen en duurzaam en heeft daarom een positieve invloed op zijn gebruikers. Het programma is onderdeel van een vernuftig concept om het werken met deze producten veilig en eenvoudig te maken. Robson maakt van elke gebruiker een tevreden gebruiker.

Veilig en eenvoudig schoonmaken

Eén van de belangrijkste onderdelen in een grootkeuken en horeca omgeving is de veiligheid van de mens. De mens staat centraal en er dient ten alle tijde veilig gewerkt te kunnen worden. Robson voorziet hierin door met kleinere verpakkingen te werken die voldoen aan de Nederlandse Arbowet. Kleinere verpakkingen betekent minder tillen, minder kostbare opslagruimte en eenvoudiger in gebruik. Omdat Robson ook in de Benelux wordt verkocht voldoen deze producten ook aan de Belgische Codex.

Het vaatwasmiddelen programma van Robson bestaat uit een heel slim, ruimte besparend bag-in-box systeem met speciale veiligheidssluitingen waardoor de gebruiker niet meer in contact kan komen met het product. Kosten efficiënt, ruimte besparend en veilig. Kleurcodering zorgt binnen het Robson programma voor duidelijke herkenning en zorgt voor het reduceren van fouten.

Robson schoonmaakmiddelen voor de horeca, compleet, groen, duurzaam en veilig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.