Groveko, we promise we deliver.

35 jaar geleden gestart als service gerichte groothandel in hygiënesystemen en uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland. Groveko b.v. heeft zich toegelegd op import en handel in producten voor schoonmaken en persoonlijke hygiëne, waarbij MVO hoog in het vaandel staat. De afgelopen jaren is ons pakket uitgebreid met disposables, absorptiematerialen en werkkleding, waardoor u een breed pakket producten kunt afnemen voor vele sectoren. Naast dealerschappen van bekende A-merken importeert Groveko eigen private label lijnen, welke prijstechnisch voor u interessant kunnen zijn. Onze doelstelling is uw totaalleverancier te zijn, waarbij we uw organisatie helpen met de beste oplossingen voor uw hygiënevraagstukken en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer dan 300 jaar gestapelde kennis!

Groveko is een Benelux georiënteerde organisatie met een duidelijke groei strategie. Er is een heldere, door de directie en groot aandeelhouder (MKB Fonds), uitgestippelde lange termijn `buy and build` strategie die tot uitdrukking komen in onze visie en missie voor Groveko.

Onze Visie

Door sterk leiderschap te verbinden aan passie en liefde voor het schoonmaakvak, de absolute marktleider zijn op gebied van professionele schoonmaak en schone werkomgevingen.

Onze Missie

Het leven van mensen verbeteren door fundamenteel en verregaand bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen en -omstandigheden.

Waarom Groveko?

  • Duurzaamheid kenmerkt ons beleid
  • Snelle levering
  • Online bestelsysteem met eigen klant portal en management informatiesystemen
  • Oplossingsgericht en conceptmatig denken,
  • Deskundig advies en maatwerk
  • Uitgebreid pakket (gecertificeerde) opleiding per branche
  • Breed totaal assortiment `one stop shopping`
  • Levering uit voorraad en eigen technische dienst
  • Eigen vervoer en chauffeurs

Service

Wij staan borg voor kwaliteit en continuïteit in product, organisatie en mens. Bij ons is afspraak, afspraak en service staat zeer hoog in ons vaandel. Onze persoonlijke inzet en proactieve aanpak wordt door onze klanten dan ook hoog gewaardeerd. Voorraadartikelen worden binnen 24 uur geleverd. Wij van mening, dat kwaliteitsproducten een toegevoegde waarde moeten krijgen door onze inzet. Zo kunt u kiezen voor onze (gecertificeerde) trainingen, cursussen en workshops maar helpen wij u ook bij het opstellen van HACCP plannen, werkschema’s en het oplossen van problemen op de werkvloer.

Sectoren

Onze afzetmarkten zijn o.a.  de food-, medische-, en farmaceutische industrie, schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, scholen,  (overheids)instellingen, horeca, automotive, industrie, de grafische sector, en de steeds groter wordende wellness en recreatie sector.

Bestellen

Online: shop.groveko.nl

Telefonisch: 0318 63 21 85

E-mail: info@groveko.nl

Meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over het assortiment, prijzen, levertijden en de mogelijkheden om monsters op te vragen.