Robson

Als professionele schoonmaakbedrijf heeft u hoge verwachtingen van uw mensen, u stelt hoge eisen aan uw apparatuur en schoonmaakmiddelen. Dit bereikt u door uw processen op orde te hebben en in kaart te brengen. Door uw medewerkers te trainen en door bewust te kiezen voor de juiste hulpmiddelen. Zo kunt u de kwaliteit van uw werk garanderen. Toch kunt u misschien nog een stapje maken op gebied van duurzaamheid. Door niet zomaar te kiezen voor schoonmaakmiddelen, maar door bewust te kiezen voor professionele schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Robson, 20 jaar innovatieve reinigings- en hygiënesystemen

Groveko heeft het milieu hoog in het vaandel staan als het gaat om maatschappelijk bewust ondernemen. Vandaar dat wij in onze bedrijfsvoering graag aandacht vragen voor de producten die bijdragen aan een beter milieu. Robson is een partner die al jarenlang bewust werkt aan de Mikro biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Qua prijs is Robson niet duurder dan traditionele schoonmaakmiddelen. Robson schoonmaakproducten zijn vaak zelfs nog zuiniger in het gebruik dankzij de sterk geconcentreerde producten die Robson aanbiedt.

Recyclebare verpakkingen & doseersystemen

Om de belasting van het milieu zo laag mogelijk te houden zijn de meeste verpakkingen recyclebaar of biedt Robson een zeer zuinig doseersysteem aan. Hiermee bespaart u schoonmaakmiddelen dankzij exacte doseringen. Wilt u meer weten? Kijkt u dan eens op de website www.robsonbenelux.nl of belt u met een van onze adviseurs voor een advies op maat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.