logo-groveko

Groveko mag met 52 procent de bekendste groothandel worden genoemd, volgens het groothandel onderzoek van Service Management. Ook doen de ondervraagden het meest zaken met Groveko. Welke producten worden het meest aangeschaft bij de groothandels? Dat zijn:

  • Schoonmaakmiddelen
  • Reinigingsdoeken en –materialen
  • Stofzuigers
  • Afvalzakken
  • Opbergsystemen

Het proces van afvalzak tot in de werkkast

Dé conclusie uit het onderzoek is wel dat groothandels van alle markten thuis moeten zijn. Kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en het assortiment worden als belangrijkst gezien.

Volgens Marcel van Amen, algemeen directeur van Groveko, is het voor de klant het meest belangrijk hoe het proces van de afvalzakken tot in de werkkast is georganiseerd. Faalkosten die gemaakt worden wanneer een schoonmaker misgrijpt omdat er geen afvalzakken zijn, moeten worden voorkomen. Groothandels hebben een belangrijke taak in het efficiënter maken van het totale schoonmaakproces. “En dus moeten wij onafhankelijk advies kunnen geven. Want het ene systeem past wellicht beter bij de ene klant, dan bij de andere. Aan die onafhankelijkheid hechten we enorm.”

Kennis maakt het verschil

Groveko voorziet u graag van onafhankelijk advies. Kennis maakt hierin het verschil, volgens Marcel van Amen. “We organiseren dan ook kennisdagen en faciliteren zelfs in samenwerking met het bureau HTM, RAS-gecertificeerde en gesubsidieerde schoonmaakopleidingen. Dat, met onze middelen en materialen die de schoonmakers al gebruiken.”

Snel schakelen van levensbelang

Groveko is de afgelopen jaren flink gegroeid. Maar groeien is bij Groveko geen doel op zich. “We blijven lokaal en regionaal aanwezig en hanteren naast Groveko de betreffende vestigingsnaam met de bekende gezichten. Vanachter een bureau kun je redeneren dat je een centraal magazijn moet hebben en dan een mooie kostenbesparing kunt behalen. Maar in de praktijk haal je daarmee je snelheid om te leveren op lokaal en regionaal niveau weg. Daar moet je voor oppassen. Snel kunnen schakelen voor klanten is in de schoonmaak van levensbelang.”

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Groveko? Neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.