Groveko biedt u een volledig assortiment schoonmaak-, hygiëne- en disposable producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast ondersteunen wij u met onze kennis en expertise op het gebied van schoonmaak. Door continu onze bedrijfsprocessen te verbeteren zijn wij in staat onze kosten en daardoor ook onze prijzen zeer competitief houden. Wij streven ernaar om onze prijzen het hele jaar door stabiel te houden en niet gedurende het jaar aan te passen.

Groveko wordt echter steeds vaker geconfronteerd met prijsverhogingen vanuit onze leveranciers. In 2019 hebben wij al diverse stevige prijsverhogingen geabsorbeerd. Ook voor 2020 zijn weer inkoop- en brutoprijsverhogingen aangekondigd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om een prijsaanpassing te doen. Met interne kostenbesparing en verdere verbetering van onze bedrijfsprocessen, hebben wij de stijging kunnen beperken. De gemiddelde prijsverhoging komt uit tussen de 2% en 5%.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer u vragen heeft over onze prijsverhogingen, neemt u dan contact op met ons. Groveko bedankt u voor uw vertrouwen en wij kijken uit naar een voortzetting van onze prettige en succesvolle samenwerking.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.