Groveko Ede

Groveko zal per 1 april 2014 Romac Reinigingssystemen uit Leiden overnemen. Met deze overname zal Groveko haar positie in de markt van schoonmaakmachines verstevigen. Samen met het ervaren team van Romac (onder leiding van Rob Stokkel) en hun uitgebreide productlijnen vergroot Groveko haar slagkracht en efficiëntie.

Romac Groveko West

Een win-win situatie

Na de overname zullen beide partijen er op vooruitgaan. Voor Groveko zal de overname enkele voordelen gaan opleveren, zoals de uitbereiding met een servicepunt in Leiden. Naast het centrale distributiepunt in Ede en het servicepunt in Oss, zal de huidige vestiging van Romac in Leiden ook een servicepunt van Groveko gaan worden, genaamd Groveko – West. Op deze manier vergroot Groveko haar distributiespreiding en kan hierdoor ook in het westen van het land zijn producten sneller gaan leveren. Een ander groot voordeel is het specialistische machineteam dat vanaf april onder de vlag van Groveko zal gaan opereren. De specialistische kennis van Romac blijft op deze manier gewaarborgd.Romac

Voor Romac zal de overname ook een aantal voordelen gaan opleveren. Vanwege het eigen distributie- en transportnetwerk van Groveko, zal de distributie van pallet- en werkkastleveringen alleen maar efficiënter en sneller gaan plaatsvinden. Daarnaast ziet Romac ook voordeel in het bredere assortiment van Groveko en in haar uitgebreide webshop. Tegelijkertijd zien zij ook de Groveko App als een waardevolle toevoeging voor klanten.

De Groveko App

De Groveko App helpt het inkoopgemak van klanten te vergroten. Door middel van deze applicatie voor Apple , Android en Windows, kunnen klanten makkelijk en efficiënt online schoonmaakproducten bestellen. Voor klanten betekent dit minder handelingen in het inkoopproces en dus enorm veel voordeel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.