Op de foto: Frans Schwartzmans (l) en Marcel van Amen (directeur Groveko).

Groveko B.V. neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 Frag Hygiëne Service uit Goirle over. De Brabantse schoonmaakgroothandel, ook bekend als Frag Holland, is daarmee de volgende strategische acquisitie na de overname van Ewepo. Deze Zwolse schoonmaakgroothandel werd in juli 2015 al overgenomen door Stergro International, de moedermaatschappij van Groveko. Voormalig directeur en eigenaar van Frag, Frans Schwartzmans, blijft voorlopig als adviseur aan de onderneming verbonden. Frag Hygiëne zal als zelfstandig bedrijf binnen Stergro International opereren.

Solide totaalleverancier Frag-logo-web

Frag Hygiëne Service is al meer dan 30 jaar een solide totaalleverancier op het gebied van hygiëne. Geen doorsnee groothandel maar een kenniscentrum op het gebied van producten en services. Hiermee past deze overname goed bij de ambitie van Groveko om dé schoonmaakgroothandel te zijn die de meeste kennis en de beste service toevoegt aan haar schoonmaakproducten.

Naast de import en verkoop van een breed scala aan kwaliteitsmerken ondersteunt Frag haar relaties met schoonmaakadviezen, hygiëneplannen, producttrainingen, werkschema’s, machineonderhoud en NEN-keuringen.

Regionale aanwezigheid staat voorop

De toevoeging van deze vestiging in Goirle aan de reeds bestaande vestigingen in Ede, Leiden, Oss en Zwolle is onderdeel van het beleid van Groveko om haar regionale aanwezigheid te vergroten. De klant blijft genieten van een hoge servicegraad maar wél mét alle voordelen van een groot (inkoop)volume en een uitstekende fijnmazige distributie.

Groveko zet met deze overname haar ambities kracht bij om door te groeien tot een van de meest toonaangevende schoonmaakgroothandels binnen de Benelux.

Op de foto: Frans Schwartzmans (l) en Marcel van Amen (directeur Groveko).

2 antwoorden
  1. Miriam Rutten
    Miriam Rutten zegt:

    Gefeliciteerd met deze mooie ontwikkeling en heel veel succes gewenst; Namens Nonhebel Antislip en Entree oplossingen / overbuurman in Goirle.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.