Groveko Vrachtwagen

Recent hebben we u geïnformeerd over de beschikbaarheid van producten die gebruikt worden tegen de verspreiding van het Coronavirus. Afgelopen week heeft een aantal landen de export van deze producten stilgelegd. Dit betreft onder andere producten als stofmaskers, overalls, brillen, handschoenen en desinfectiemiddelen. Ook heeft een aantal (internationale) leveranciers moeite om aan de huidige enorme vraag naar deze middelen te voldoen. Zeker de producenten in landen als China en Italië, waar productiefaciliteit gesloten zijn (geweest) als gevolg van het Coronavirus.

 

Hierdoor is Groveko momenteel niet in staat om alle op dit moment geplaatste bestellingen op korte termijn te leveren. Door de onzekere situatie m.b.t. de leveringen vanuit het buitenland kunnen wij u helaas ook niet precies informeren wanneer wij de leveringen wel zullen ontvangen.

 

Ook ligt het in de lijn der verwachting dat er een prijsverhoging zal volgen voor een aantal producten als gevolg van hogere grondstof-, vracht- en arbeidskosten. Dit kan daarmee gevolgen hebben voor de prijzen van uw lopende bestellingen.

 

Door deze buitengewone omstandigheden, zijn wij genoodzaakt om onze Algemene Verkoopvoorwaarden tijdelijk aan te passen. Dit betekent voor u dat alle inmiddels door u geplaatste bestellingen aangaande de preventiematerialen tegen de verspreiding van het Coronavirus onherroepelijk zijn en derhalve niet geretourneerd kunnen worden na levering.

 

Graag willen wij u dan ook in de gelegenheid stellen om uw huidige openstaande Corona-gerelateerde bestellingen nogmaals te overwegen. Op verzoek kunnen wij u een zogenaamde backorderlijst van al uw openstaande bestellingen toesturen. Indien u van mening bent dat er bestellingen geannuleerd moeten worden, dan bieden wij u de mogelijkheid om dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van dit schrijven kosteloos te doen. Deze orders zullen dan uit ons systeem worden verwijderd.

 

Hiermee hopen wij een goed zicht te krijgen op de actuele vraag naar de schaarse producten en kunnen wij u daarna beter informeren over de verwachte levertijden. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om u zo tijdig en volledig mogelijk te kunnen blijven leveren met betrekking tot de reguliere afname. Garanties op levertijden kunnen wij op dit moment, gezien de buitengewone omstandigheden, helaas onvoldoende geven.

 

Wij vertrouwen op uw begrip in deze. Indien u nadere informatie wenst verwijzen wij u naar onze website (www.groveko.nl) en kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw vaste contactpersoon binnen Groveko B.V.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.