Zo aan het einde van het jaar vroegen we ons af wat we voor onze klanten konden doen om 2013 op een schone en frisse manier af te sluiten. Het resultaat? Een foto actie waar onze klanten een leuke prijs mee kunnen winnen. Hieronder lees je hoe het werkt.

Het idee

Het idee is dat je een foto maakt van een kerstboom met daarin een verwijzing naar Groveko. Dit mag zijn een fles schoonmaakmiddel wat onder de boom staat, een beschilderde Groveko kerstbal of gewoon een annotatie op een stuk papier. Wees creatief en verzin iets leuks, mits de naam Groveko maar op de één of andere manier voorkomt in de foto.

Post daarna jouw foto op onze Facebook pagina of via Twitter onder vermelding van de hashtag #kerstmetgroveko Alle foto’s voorzien van deze hashtag worden door ons verzameld op een speciaal daarvoor ingericht pinbord op onze Pinterest pagina. Op 2 januari 2014 kiest het team de leukste foto en de winnaar ontvangt een Cleanfix Floobe rolveger!

Cleanfix Floobe

Met behulp van de Cleanfix Floobe is het verwijderen van de naalden van de kerstboom een peulenschil! Vederlicht en op 4 wielen worden plekken bereikt waar je normaal niet bij komt. De snoerloze rolveger is onontbeerlijk voor tussen– en onderhoudsreiniging van kleine harde vloeroppervlakken en natuurlijk voor tapijt. De rolveger is batterij aangedreven. Het laden van de FlooBe is uiterst makkelijk door het standaard meegeleverde laadstation. Het aan­ en uitzetten kan eenvoudig door de robuuste voetbediening.

Gun een ander iets

Zelf meedoen is natuurlijk heel erg leuk, maar gun je een ander ook een kans, deel dan deze actie met je familie, vrienden en kennissen. Dat past ook mooi in de kerst gedachte vind je niet?

Wij wensen je veel succes en plezier met deze actie en vergeet de hashtag #kerstmetgroveko niet!

Het Groveko team

 

Door: Groveko

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.