Zoals je wellicht gelezen hebt, is er in de regio Wuhan een uitbraak van het coronavirus. De meeste patiënten hebben koorts en luchtwegklachten. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de uitbraak inmiddels uitgeroepen tot een internationale bedreiging voor de volksgezondheid (PHEIC Public Health Emergency of International Concern -status). Geen reden tot paniek hier in Nederland, maar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen geen kwaad. Bovendien is de kans op een normale verkoudheid of griep ook een stuk lager.

 

De WHO heeft een aantal tips voor het grote publiek om de kans op besmetting te verminderen:

  • Reinig je handen regelmatig met handdesinfectie op basis van alcohol of met zeep en water. Producten als Ewepo Ethades+ handdesinfectiemiddel, Ewepo Spring handzeep en Ewepo Neutral handzeep kunnen hierbij goed van dienst zijn.
  • Bedek je mond en neus bij hoesten en niezen met een zakdoek of gebogen ellenboog. Gooi de zakdoek onmiddellijk weg en was daarna je handen.
  • Vermijd nauw contact met iedereen die koorts heeft of hoest.
  • Wanneer je koorts hebt, hoest of ademhalingsproblemen ondervindt is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken en eerdere reisgeschiedenis met uw zorgverlener te delen.

 

Meer producten die je ook kunnen ondersteunen bij het vermijden van het Coronavirus, klik op de afbeelding voor meer informatie:

             

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.