Nieuwe huisstijl Groveko

Met trots treden wij vanaf 1 januari 2017 naar buiten met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Deze nieuwe huisstijl symboliseert de kracht van de samenwerking met onze leveranciers, onze passie voor de schoonmaakbranche en de solide basis met onze afnemers. Ook in 2017 werken wij vanuit lef en ondernemerschap aan een schonere en gezondere wereld. we promise, we deliver.

341 jaar gestapelde kennis in huis

2016 was een turbulent jaar voor ons. We hebben te maken gehad met overnames, een nieuwe directie, een nieuwe identiteit en herstructurering van de strategie. Deze veranderingen hebben ons verder gebracht dan ooit. Zo hebben we nu maar liefst 341 jaar gestapelde kennis in huis, waardoor wij als geen ander weten wat er nodig is om te helpen aan een betere wereld.

Groveko in 2017

Per 1 januari 2017 zijn Sterko Nederland, PBM Disposables, Frag Hygiëne en Ewepo Reinigingssystemen BV samengevoegd onder de vlag van Groveko. PBM zal verder gaan onder de naam Groveko Food.

Groveko logoOnze kernwaarden blijven hetzelfde, maar onze ambities hebben we verder aangescherpt. We verbinden sterk leiderschap aan onze liefde voor het schoonmaakvak. Daardoor kunnen we ons de absolute marktleider op het gebied van professionele schoonmaak en schone werkomgevingen noemen. We benadrukken onze verantwoordelijkheid
als kenniscentrum en lopen voorop in innovaties die meehelpen aan een betere wereld.

we promise. we deliver.

Wij geloven dat wij een fundamentele schakel zijn in het welzijn van anderen. Met veel passie en ondernemerschap nemen we deze verantwoordelijkheid op ons. Wij blijven wie wij zijn, en dat merkt u:

  • Wij blijven dichtbij onszelf. Dichterbij onze klant.
  • Met een persoonlijke benadering bouwen wij proactief aan vertrouwen en gemoedsrust.
  • Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En doen het liefst net dat stapje meer.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn in 2017?

Zoekt u een schoonmaakgroothandel die met u meedenkt, die u begrijpt en net een stapje extra doet? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst. we promise. we deliver.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.