Award Financieel Gezond Award 2014

Deze week heeft Groveko de Graydon ‘Financieel Gezond Award 2014’ mogen ontvangen. Graydon is één van de grootste en oudste kredietbeoordelaars van Nederland. Groveko staat hiermee in de top 3% van financieel meest gezonde bedrijven van Nederland. Kredietbeoordelaars geven de financiële sterkte van bedrijven weer met een PD-rating. Met een AA PD-rating laat Groveko zien een betrouwbare zakenpartner te zijn. Het is een award waar we enorm trots op zijn.

Verantwoord zaken doen met GrovekoAward Financieel Gezond Award 2014

De “Financieel Gezond Award” van Graydon laat onafhankelijk zien dat wij een goede partij zijn om mee samen te werken. Om in aanmerking te komen voor deze Graydon award spelen een aantal belangrijke voorwaarden een rol. Zo hebben we een heel positief krediet advies gekregen. Graydon kijkt bij beoordeling naar onder andere de jaarcijfers, de omzetcijfers, ons betaalgedrag en de ervaringen van onze klanten. Op al deze factoren hebben wij zodanig goed gescoord, dat een autoriteit als Graydon ons officieel financieel als zéér gezond beoordeeld. Zowel binnen onze branche als op landelijk niveau scoorden we erg goed.

Graydon openheid van zaken

De financiële kredietbeoordelaar Graydon staat voor transparante bedrijfsvoering en ‘openheid van zaken’. Graydon houdt zich dan ook dagelijks bezig met het beoordelen van de kredietwaardigheid van bedrijven wereldwijd. Hierdoor bieden zij online toegang tot meer dan 80 miljoen bedrijven in binnen en buitenland. Daarnaast bieden zij met OpenCompanies online toegang tot de financiële gezondheid van c.a. 2,3 miljoen bedrijven in Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.