Groveko Facility for Future

Door de opkomst van nieuwe technologieën zoals smart buildings, connected office, gebruik van big data en robotisering, verandert de inzet van facility management. Daarnaast vragen de steeds veranderende en hogere eisen op het gebied van hospitality, veilig werken, duurzame inzetbaarheid, MVO en workplacebranding voortdurend om innovatieve oplossingen.

Daarom heeft FMN samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied en beursorganisatie 2XPO B.V. het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility for Future, een hoogwaardig facilitair evenement van, voor, door en met het vakgebied. En wij zijn hierbij!

Groveko presentatie tijdens de Facility for Future

Groveko logoNaast alle veranderingen in de markt, heeft Groveko het afgelopen jaar ook een aantal wijzigingen gekend. Door verschillende overnames en het samenvoegen van deze bedrijven is er een nieuwe toekomstbestendige organisatie ontstaan.

Van 18 t/m 20 januari presenteren wij u graag de nieuwe vorm van Groveko op Facility for Future. Op dit inspirerende evenement willen wij u graag laten zien welke stappen wij het afgelopen jaar hebben gezet en wat ons toekomstbeeld van een service en kennisgerichte schoonmaakgroothandel is.

Registreer u nu

Wij nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door en kennis te maken met de mensen die dit voor u en ons mogelijk gaan maken. Registreer u nu gratis voor één van de drie dagen.

Graag tot ziens op Facility for Future!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.