Werkwagen

In de marktgids Schoonmaak van Service Management is te lezen dat groothandels onmisbaar zijn voor veel schoonmaakbedrijven. Groothandels vormen de schakel tussen de producent en de eindgebruiker. Groveko is zich zeer bewust van de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken.

De bekendste groothandel

Uit het groothandelsonderzoek dat Service Management in het voorjaar van 2016 hield, bleek dat Groveko de bekendste groothandel is. Een resultaat waar we erg trots op zijn. Wij zorgen voor meer dan 4500 bedrijven dat de inkoop van schoonmaakproducten zo efficiënt mogelijk verloopt. Want uiteindelijk is de wens van schoonmaakbedrijven duidelijk: Zo efficiënt mogelijk inkopen van kwalitatieve materialen, middelen en machines om het schoonmaakproces overzichtelijk te houden.

Assortiment

Het aantal groothandels waarmee schoonmaakbedrijven zaken doen, neemt af. Schoonmaakbedrijven zijn op zoek naar groothandels met een breed assortiment, zodat ze alles bij één groothandel kunnen bestellen. Één bestelling bij één leverancier betekent ook één factuur, één betaling en één boeking. Kortom, voor u een zorg minder.

Groveko begrijpt dit als geen ander. Wij zijn al ruim 35 jaar totaalleverancier van veel bekende topmerken. Met onze schoonmaakartikelen, -middelen, -materialen en schrobmachines zorgen wij ervoor dat uw leefmilieu altijd verantwoord schoon en hygiënisch blijft.

‘Groothandels moeten helpen het totale schoonmaakproces efficiënter te maken. En dus moeten wij onafhankelijk advies kunnen geven. Want het ene systeem past wellicht beter bij de ene klant, dan bij de andere. Aan die onafhankelijkheid hechten we enorm’, aldus Marcel van Amen, algemeen directeur van Groveko.

Van alle markten thuis

Van groothandels wordt tegenwoordig verwacht dat ze van alle markten thuis zijn. Zo moet het schoonmaakproces goed georganiseerd zijn, van inkoop tot in de werkkast. Dit is voor Groveko al jaren een grote vanzelfsprekendheid.

Wij zorgen o.a. door onze app dat uw schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Onze app maakt op een eenvoudige manier mogelijk om bestellingen te doen en te controleren. Wilt u meer informatie over ons, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Groveko app

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.