Effectief en veilig desinfecteren met Clean ‘n Easy Desinfectie

Clean ‘n Easy

Wecoline Clean ‘n Easy doeken zijn de ideale oplossing voor tussentijdse schoonmaak en desinfectie van zorgomgevingen en behandelruimten. Kant en klare nonwovens (droog of geïmpregneerd), droge microvezel producten en twee Ctgb geregistreerde desinfectanten; speciaal ontworpen voor desinfecteren zonder naspoelen. Voor een snelle en hygiënische reiniging.

Microvezeldoek op rol

Desinfectie foamspray

 

Clean ’n Easy kant en klaar

Met de nieuwe Clean ’n Easy Desinfectie producten heeft u de snelste en eenvoudigste oplossing voor desinfectie. In drie stappen desinfecteert u oppervlakken en reduceert u het infectiegevaar. Het unieke product doodt bacteriën, schimmels en gisten binnen twee minuten. Naspoelen is niet nodig en de doeken laten geen actieve residuen achter. Na gebruik gooit u de doek gewoon weg.

De geïmpregneerde doeken op rol zijn verpakt in een afsluitbare emmer waardoor de doeken niet uitdrogen. De formule op basis van 1% waterstofperoxide en 1% melkzuur zorgt voor de desinfecterende werking. De doek heeft een afmeting van 36 x 30 cm en is daarmee de grootste single use desinfectiedoek die verkrijgbaar is op de markt. De biologisch afbreekbare formule maakt de doek vriendelijk voor mens en milieu waardoor deze niet alleen bijdraagt aan uw schoonmaakgemak maar ook aan een schonere wereld.

Clean ’n Easy foamspray

Voor het zwaardere desinfectiewerk bent u ook aan het juiste adres met Clean ’n Easy. In het assortiment vindt u ook een foam met desinfecterende werking. Deze foam is ontwikkeld voor het snel en resoluut doden van virussen, bacteriën en schimmels. Met een formule op basis van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur bent u zeker van steriele omgeving. Ook het gebruik van de foam is erg simpel. U neemt het oppervlak af met een natte single use doek en gooit deze weg. Spuit vervolgens de foam op het oppervlak en laat deze 1 minuut inwerken. Neem daarna het oppervlak af met een droge single use doek en gooi deze weg.

Clean ’n Easy desinfectie is een aanvulling op het bestaande Clean ’n Easy assortiment. Een gemak-assortiment voor alle soorten reiniging zoals, interieur-, sanitair- en keukenreiniging. Tevens is de Clean ’n Easy volledig te integreren op uw werkwagen, waardoor snelle desinfectie nog makkelijker wordt. Klik hier voor het hele assortiment en toebehoren.