header groveko blog

Regelmatig krijgen wij de vraag: “hoe kan ik snel en gemakkelijk het Groveko blog en nieuws volgen?” Vanwege deze groeiende behoefte van onze klanten en partners geven wij, door middel van deze blog, graag een antwoord. We bespreken 6 manieren waarop iedereen het Groveko blog snel en gemakkelijk kunt bijhouden. Ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de schoonmaakbranche en nieuws rondom Groveko? Lees dan snel verder.

1. ‘Like’ de Groveko Facebookpagina

Een snelle manier om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes rondom Groveko én het Groveko blog is door het volgen van de Facebookpagina van Groveko. Alle Groveko blogs komen namelijk ook op de Facebookpagina terecht. Volgt u ons nog niet via Facebook? Geef ons dan snel een ‘Like’ en u blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2. Volg Groveko op Google+

Net als op Facebook, worden alle blog berichten ook geplaatst op de Google Plus pagina van Groveko. Naast onze blog berichten, blijft u via Google Plus ook op de hoogte van nieuwtjes en handige tips. Neem gerust eens een kijkje.

3. Volg Groveko op Twitter

Een derde mogelijkheid is om Groveko te volgen op Twitter. Alle blogs en alle nieuwsberichten worden ook op onze Twitterpagina geplaats. Het voordeel van Twitter is dat wij onze volgers ook heel gemakkelijk kunnen volgen. Op deze manier blijven wij ook op de hoogte van wat er speelt in Schoonmaakland.

4. Volg Groveko op LinkedIn

Mocht u niet aanwezig zijn op bovengenoemde social media kanalen, dan kunt u het Groveko blog altijd nog volgen op onze eigen LinkedIn pagina. Hier kunt u ook meteen zien of wij nog vacatures hebben open staan, altijd handig.

5. Schrijf je in voor een speciale ‘nieuwsfeed’

Onderaan elke Groveko blog vindt u een button met de tekst ‘Follow’ inclusief envelop icoon, zie afbeelding hieronder. Door op deze button te klikken, komt u terecht op een speciale pagina, waar u uw e-mailadres in kunt invoeren. U kunt zelfs nog aangeven op welke ‘tags’ en ‘keywords’ u de blogs wilt ontvangen. Vul uw e-mailadres in en klik vervolgens op de groene button ‘Save’. Bevestig daarna uw inschrijving door op de link in uw mail te klikken. U bent succesvol ingeschreven en ontvangt al het Groveko nieuws in de mail!

Groveko blog follow button

Groveko blog follow pagina

Groveko specific feeds

6. Ga naar de Groveko website

Een simpele manier om het Groveko blog te volgen is door naar de website te gaan en op ‘blog’ te klikken. Deze manier vergt wel enige discipline, omdat u zelf de informatie moet opzoeken in plaats van dat het automatisch naar u wordt toegestuurd. U heeft hierdoor wel zelf de controle over welke u berichten u wel ziet en welke niet.

Groveko blog

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.