Waspak

Heeft u het artikel in Service Management gelezen over het Waspak? Het Waspak is de eerste én het enige ergonomische hulpmiddel voor glazenwassers en gevelreinigers. Glazenwassen en gevelreiniging wordt maar liefst twee keer lichter door het Waspak! Maar wat is het dan precies en hoe werkt het? Dat vertellen we u graag.

Wat is het Waspak?

Het Waspak is een indrukwekkende uitvinding dat ervoor zorgt dat glazenwassen en gevelreiniging een stuk lichter wordt. Het Waspak is een soort rugzak met een buis die uit de tas steekt en de telescoopsteel draagt. De fysieke belasting wordt hierdoor aanzienlijk minder dan voorheen, omdat het gewicht verspreidt wordt. Daarom mag met het Waspak langer gewerkt worden. Deze uitvinding is dus niet alleen gezond, maar ook efficiënter!

Voordelen van het Waspak

Het Waspak biedt veel voordelen voor glazenwassers en gevelreinigers, namelijk:

  • Het is snel en eenvoudig in gebruik
  • Het zorgt voor ruim 50% vermindering van de fysieke arbeidsbelasting
  • Het is ergonomisch verantwoord en een goedgekeurd arbeidsmiddel
  • Er mag langer worden doorgewerkt met de telescoopsteel
  • Het Waspak is ook geschikt voor het werken met een telescoop hogedrukspuit

Het Waspak wordt geleverd met Wasbril, Waslijn, speciale katrol, een extra beugel met aansluiting voor telescoop hogedrukreiniging en gebruikershandleidingen.

De Wasbril

De Wasbril is een prismabril, waardoor glazenwassers niet meer naar boven hoeven te kijken bij het reinigen van de glazen of gevels. Met de Wasbril ziet u wat er 90 graden boven u gebeurt, terwijl u recht vooruit kijkt. Ideaal, want dit voorkomt heel veel lichamelijke klachten, als schouder- en nekpijn. Glazenwassers houden hun werk veel langer vol door het Waspak in combinatie met de Wasbril.

Het Waspak bij Groveko

Bent u overtuigd van de vele voordelen van het Waspak? Neem dan contact met ons op! U kunt het Waspak bij ons bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.