Unger Stingray

Unger fabriceert al jaren glasbewassingsmateriaal  van topkwaliteit. Het is een merk dat wij standaard in ons assortiment hebben opgenomen. Unger heeft de afgelopen jaren een aantal innovatie-slagen weten te maken met hun producten. De grootste innovatie zit echter in de Unger Stingray, een systeem gemaakt om binnen, snel en veilig glasoppervlakken schoon te kunnen maken.

De Stingray is uitermate geschikt om ramen en spiegels weer helemaal te laten stralen. Door de driehoekige kop is het gemakkelijk langs obstakels zoals een deurklink te bewegen, zonder daarvoor meubels weg te hoeven halen. Zelfs een trap is niet nodig om met de Unger Stingray ramen schoon te maken. Er is namelijk speciaal voor de Stingray een aparte steel gemaakt zodat er veilig op grote hoogte (tot 5 meter) kan worden schoongemaakt. Het reinigingsmiddel maakt de Stingray extra effectief.

Unger Stingray handheldBewezen sneller

Bewezen is dat je, in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden, met de Stingray eenvoudig raamoppervlakten aan de binnenzijde 25% sneller schoonmaakt. Daarnaast is het helemaal niet moeilijk om te leren omgaan met de Unger Stingray. Het paneel op de bovenzijde van de Stingray is gemakkelijk open te klikken. In dit gedeelte is de flacon met schoonmaakmiddel te bevestigen door het over het zuigsysteem te bevestigen.

Achter de ruimte voor de flacon zit nog een paneel dat te verwijderen is. Hier kunnen de batterijen in bevestigd worden. De Unger Stingray gebruikt de energie uit deze batterijen om het schoonmaakmiddel naar boven te zuigen. Dit wordt dan gedoseerd op bijvoorbeeld het raam gespoten. Vervolgens maakt u een aantal draaiende bewegingen om ervoor te zorgen dat de voorkant van de Stingray goed nat is. Het grote voordeel van de Stingray is dat deze niet spettert.

Unger Stingray voor ramen

Unger Stingray tripadGebruikt u de Stingray om ramen mee schoon te maken? Maak dan gebruik van de vorm, door de driehoekige kop is het namelijk gemakkelijk om snel een raam schoon te krijgen. Beweeg de kop eerst langs de buitenste randen van het raam. Ga daarna langzaam naar beneden terwijl je horizontaal de gehele oppervlakte meepakt. Het raam is gegarandeerd binnen no-time schoon!

Wilt u meer weten over onze schoonmaakproducten? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wilt u de Stingray in actie zien, bekijk dan onderstaande video van de Unger Stingray.

[tpvideo id=”g07jqlUW9WQ” site=”youtube” autoplay=”0″ /]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.