HACCP en Detecteerbare producten

Je kan er niet omheen: of het nou de voedselverwerkende industrie, de horeca of de farmaceutische sector is, je hebt altijd te maken met hygiëne en veiligheid. Een preventief plan is binnen zo’n specialistische sector dan ook geen overbodige luxe. Groveko Food is dé specialist in HACCP oplossingen en breed toegerust om u hierin te adviseren en begeleiden. Onze specialisten kennen de laatste ontwikkelingen in persoonlijke bescherming, hygiëne en voedselveiligheidsvoorschriften als geen ander.

Bij Groveko Food gaat het niet alleen om de verkoop van een product: wij willen u assisteren, ontzorgen en geven gevraagd en soms zelfs ongevraagd advies. Met meer dan 80 jaar ervaring binnen diversen specialistische sectoren zijn wij in staat u te voorzien van elk denkbare maatoplossing.

Bij HACCP heeft u waarschijnlijk te maken met metaal detecteerbare producten, om de veiligheid binnen het productie proces te verbeteren en te borgen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld als voorzorgsmaatregel ter naleving van de hygiënestandaarden.

detecteerbare producten

Groveko Food levert een compleet en breed assortiment aan metaal detecteerbare producten. Dit assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe producten die wij graag introduceren:

  • messen en scharen
  • handscheppen
  • stapelbakken en dolly’s
  • handborstels
  • emmers

Deze artikelen zijn in de meeste gevallen breukvast en bovendien volledig metaal detecteerbaar; enkele artikelen zijn zelfs x-ray detecteerbaar. Door inzet van deze producten loop je minder risico op recalls.

x-ray detecteerbaar

 

Groveko Food kan u dit brede assortiment aan detecteerbare producten gunstig leveren. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om samen te kijken naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. Met Groveko Food kunt u rekenen op een veilige productie met het beste advies en de juiste artikelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.