Duurzaam Schoonmaken begint met Duurzaam Inkopen

Duurzaam SchoonmakenGroveko is groothandel en totaalleverancier van professionele schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Van sanitaire papierwaren, onderhoudsmiddelen en reinigingsartikelen tot hogedrukreinigers en schrobmachines. Wanneer u met ons bedrijf zaken doet, zult u Groveko leren kennen als een organisatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Dit is terug te vinden in ons sociale beleid, in onze maatschappelijke betrokkenheid en natuurlijk steeds meer in ons productassortiment.

Maar we beperken onze visie niet alleen tot onszelf! Zo screenen wij eveneens onze toeleveranciers, omdat we ook van hen een goed duurzaamheidsbeleid vereisen.

Duurzame schoonmaakproducten

Ook loopt Groveko voorop in de levering van duurzame schoonmaakmiddelen. De zogenoemde ecologische schoonmaakmiddelen en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

In Nederland zijn we bijvoorbeeld naast leverancier van (Johnson) Diversey en andere bekende A-merken zoals Ecolab, Quaron, Relavit en Tana, waar wij de Green Care lijn van voeren, exclusief dealer van Robson schoonmaakmiddelen, vooruitstrevende schoonmaakproducten als het gaat om biologische afbreekbaarheid. Deze Robson producten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften inzake veiligheid en milieu volgens EG richtlijn 91/155/EEG en NEN/ISO 11014-1.

Veel Robson schoonmaakmiddelen zijn bovendien leverbaar in zuinige doseersystemen, om verspilling tegen te gaan. En het toepassen van hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen in navulverpakkingen helpt om het verpakkingsafval te reduceren.

Meer weten?

Voor nadere informatie over het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het duurzaamheidsbeleid van Groveko en informatie over onze hoogwaardige schoonmaakproducten kunt u contact opnemen met Groveko : 0318-632185

robson producten