Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Duurzaam Schoonmaken begint met Duurzaam Inkopen

Groveko is groothandel en totaalleverancier van professionele schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Van sanitaire papierwaren, onderhoudsmiddelen en reinigingsartikelen tot hogedrukreinigers en schrobmachines. Wanneer u met ons bedrijf zaken doet, zult u Groveko leren kennen als een organisatie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Dit is terug te vinden in ons sociale beleid, in onze maatschappelijke betrokkenheid en natuurlijk steeds meer in ons productassortiment.

Maar we beperken onze visie niet alleen tot onszelf! Zo screenen wij eveneens onze toeleveranciers, omdat we ook van hen een goed duurzaamheidsbeleid vereisen.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Duurzame schoonmaakproducten

Ook loopt Groveko voorop in de levering van duurzame schoonmaakmiddelen. Onder andere door het aanbieden van een zeer uitgebreide lijn EWEPO Reinigingsmiddelen, voorzien van een Europees Ecolabel.

In Nederland zijn we naast leverancier van (Johnson) Diversey en andere bekende A-merken zoals Ecolab, Dr Schnell  en Tana (waar wij de Green Care lijn van voeren),  exclusief leverancier van EWEPO reinigingsmiddelen, vooruitstrevende schoonmaakproducten die allemaal het Sustainable Cleaning Certificaat dragen. Deze EWEPO producten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften inzake veiligheid en milieu volgens EG richtlijn 91/155/EEG en NEN/ISO 11014-1.

Veel EWEPO reinigingsmiddelen zijn bovendien leverbaar in zuinige doseersystemen, om over dosering tegen te gaan. En het toepassen van hoog geconcentreerde reinigingsmiddelen in navulverpakkingen helpt om het verpakkingsafval te reduceren en draagt tevens bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot aangezien wij minder transport bewegingen nodig hebben.

Meer weten?

Voor nadere informatie over het maatschappelijk verantwoord ondernemen en het duurzaamheidsbeleid van Groveko en informatie over onze hoogwaardige schoonmaakproducten kunt u contact opnemen met Groveko : 0318-632185