Uriwave intensity

De UriWave Intensity is de meest eenvoudige luchtverfrisser op de markt. Als de luchtverfrisser op is, volstaat het om alleen de voorkant van de dispenser te verwisselen. Hierna verspreidt de verfrisser weer 30 dagen een aangenaam parfum door de ruimte.

Het vervangen van een luchtverfrisser is vaak een tijdrovende klus die snel vergeten wordt. Bij de UriWave Intensity is het vervangen mogelijk zonder daarvoor gereedschap te gebruiken. De dispenser is hierdoor tijdbesparend. Daarnaast zorgen de ingebouwde sensoren ervoor dat de dispenser energiezuiniger is en er nooit meer vergeten wordt de voorkant te vervangen.

Signaal bij vervanging

Intensity 1 web
De UriWave Intensity heeft een ingebouwde sensor die weet wanneer er 30 dagen voorbij zijn. Na 30 dagen is het parfum bijna op en moet de voorkant vervangen worden.

Het lampje, wat normaal gesproken groen licht geeft, verandert naar een rode kleur waardoor u weet dat het tijd is om de dispenser te vervangen. Mocht het alsnog vergeten worden, klinkt na vier dagen een discreet geluidsalarm.

Vervolgens haalt u eenvoudig de voorkant eraf en plaatst u een nieuwe. Normaal gesproken zou u de dispenser losschroeven en de vulling moeten vervangen, maar dit is nu verleden tijd.

U zet de UriWave in werking door de schakelaar naar beneden te drukken. De elektrische ventilator gaat dan aan en geeft weer 30 dagen lang een aangename geur voordat het lampje weer op rood springt. De batterij (LR14) gaat ongeveer 6 maanden mee. De ventilator draait namelijk alleen als de ingebouwde lichtsensor geactiveerd wordt.

Geuren

Net als bij de UriWave plasschermen verspreidt de UriWave Intensity 30 dagen lang geuren zonder verschil in intensiteit. Dit betekent dat de sterkte van de geur continu op hetzelfde niveau is. De Intensity is in zes geuren verkrijgbaar:

  • Intensity UriwaveMeloen
  • Kruidige Mint
  • Mango
  • Ocean Mist
  • Gekruide Appel
  • Tutti Frutti

Alle vullingen in de deksels zijn 100% recyclebaar en hebben een lage VOS waarde (Vluchtige Organische Stoffen). Dit betekent dat er aanzienlijk minder gemakkelijk verdampende stoffen gebruikt zijn tijdens de productie. De UriWave Intensity wordt zelfs gefabriceerd met 50% minder energie dan de gemiddelde luchtverfrisser, waardoor het product extra milieuvriendelijk is.

Wilt u meer informatie over de UriWave Intensity? Stel ons dan een vraag via onze contactpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.