Groveko Ede

Cleaning Import is onderdeel van Groveko

Vanaf 1 februari 2015 is Cleaning Import onderdeel van Groveko. Met de overname van Cleaning Import en Worldwide Cleaning Support versterken wij onze positie in de markt voor schoonmaakmachines en breiden wij ons machine-specialisme verder uit. Cleaning Import brengt naast extra kennis en ervaring ook een aantal mooie merken reinigingsmachines mee, te weten: ICE en TMB.

Schoonmaakmachines van ICE en TMB

Door de overname van Cleaning Import beschikken wij nu ook over het distributierecht van de ICE en TMB reinigingsmachines. ICE (International Cleaning Equipment) machines staan bekend om hun innovatieve eigenschappen, zoals ‘I-synergy’ en ‘SMART’. Het Italiaanse TMB is gespecialiseerd in professionele stof- en waterzuigers, industriële stofzuigers en éénschijfsmachines. Een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment schoonmaakmachines.

Worldwide Cleaning Support

Worldwide Cleaning Support (WCS) is het handelsmerk van Cleaning Import en dé online webwinkel voor alle onderdelen en accessoires voor ieder type schoonmaakmachine. Denk aan stofzakken, zuigmotoren, filters, borstels, padhouders en nog veel meer. Met de overname van Cleaning Import hebben wij ook WCS overgenomen.

Vraag de inlogcode aan

Bent u vaste klant bij Cleaning Import of Worldwide Cleaning Support? Dan krijgt u korting. Vraag de inlogcode aan via sales@groveko.nl. De korting wordt automatisch berekend nadat u bent ingelogd in onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen over de overname, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Groveko BV (hoofdkantoor)

Maxwellstraat 49,
6716 BX EDE

Postbus 155,
6710 BD EDE

Tel.: 0318-439 603
E-mail: sales@groveko.nl