Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Schoonmaakartikelen voor zorginstellingen, kostenbewust reinigen

Groveko Care levert u alle benodigde reinigingsmiddelen, hulpmaterialen en hulpmiddelen voor de schoonmaak in de zorg (intramuraal en extramuraal). Onze missie gaat veel verder dan scherp inkopen en schoonmaakadvies geven. Wij streven ernaar fundamenteel en daadwerkelijk bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen en werkomstandigheden.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Groveko biedt een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen, disposables en aanverwante artikelen. Bijvoorbeeld: handschoenen, haarnetjes en mondmaskers.

Medische disposables

Ook vindt u bij ons een volledig assortiment medische disposables: urinebekers, tongspatels, thermometers, medicijncups, urinecups, sputumbakjes, gele emmertjes voor naalden.

Persoonlijke beschermingsmiddelen extramurale zorg

Daarnaast levert Groveko wegwerpartikelen: handschoenen, haarnetjes en mondmaskers, maar ook single use vloermoppen en microvezeldoeken. Verder leveren we een breed assortiment verzorgings- en hygiëneproducten, waaronder antibacteriële zepen, dispensers en handdrogers.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Infectiepreventie & Calamiteitenbox (volgens WIP-richtlijnen)

Met onze calamiteitenbox ontzorgen wij u optimaal. Stel in uw instelling doet zich een uitbraak voor van het uiterst besmettelijke norovirus. Natuurlijk wilt u dan meteen actie ondernemen en voorkomen dat het virus zich verspreidt. Dat kan met de Groveko-calamiteitenbox met persoonlijke beschermingsmiddelen voor de eerste 12  uur. Binnen deze 12 uur zorgen wij dat uw voorraden aangevuld worden en kunt u zich richten op uw cliënten. Wij selecteren die producten voor u. Wat over is, gaat retour en de volgende dag staat een nieuwe box voor u klaar.

Geurneutralisatie

Geuren neutraliseren (van bijvoorbeeld incontinentiebakken) is geen enkel probleem meer met EOStream.

Deze geurneutralisator maskeert geen organische luchten, maar neutraliseert die daadwerkelijk. Door de uitgekiende samenstelling zijn de EOStream -producten meer dan luchtverfrissers alleen. Nare luchtjes worden afgebroken en vervangen door een aangename geur naar keuze.

Desinfectie

Al onze desinfectiemiddelen met toelatingsnummer zijn CTGB geregistreerd. Met de komst van het gedifferentieerd handhavingsbeleid van Biociden vallen deze nu onder de Biocidenrichtlijn. Groveko heeft alle expertise in huis om u hierbij adequaat te adviseren.

Groveko Academy

Wij vinden kennisoverdracht van essentieel belang. Groveko heeft meer dan 325  jaar gestapelde kennis in huis over zorgproducten en schoonmaakmiddelen in de zorgbranche. Goede informatie vormt de basis voor een schone en gezonde werk- en leefomgeving. Graag delen wij onze kennis en kunde met u door middel van cursussen en trainingen, die verzorgd worden door de Groveko Academy.