Zorginstellingen

Schoonmaakartikelen voor zorginstellingen, kostenbewust reinigen

In de zorg is hygiëne van levensbelang, er worden hoge eisen gesteld met betrekking tot de reiniging in de zorg. Groveko is uw partner voor het kiezen van de juiste schoonmaakartikelen voor uw zorginstelling en voor uw budget. Hoewel de kwaliteitsnorm aan hygiëne hoog ligt in de zorg, wordt er toch altijd gezocht naar zo voordelig mogelijke schoonmaakmiddelen. Wij helpen u de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en kosten. Klik hier om in contact te komen met een van onze adviseurs.

Schoonmaakmachines voor zorginstellingen, gezonder en voordeliger werken

Naast de schoonmaakmiddelen worden er ook specifieke normen gesteld aan schoonmaakmachines voor zorginstellingen. We zijn ons bewust dat iedere zorginstelling om een andere oplossing vraagt. Met name geluidsnormen en het hygiëne niveau voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en klinieken zijn een speciaal punt van aandacht. Groveko heeft een uitgebreid assortiment schoonmaakmachines en schrobmachines waarin wij u graag adviseren om de beste oplossing te kiezen voor uw schoonmaakwensen. Bijvoorbeeld de batterij aangedreven Tennant T3+ achterloop schrobzuigmachine. Een stille vloerreiniger die is uitgerust met slimme innovaties die tot 70% minder water gebruiken dan een traditionele schoonmaakmachine.

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen voor zorginstellingen

Groveko is zich bewust van het effect van schoonmaakproducten op het milieu. Om de aarde zo goed mogelijk te bewaren voor de volgende generaties werkt Groveko klimaat neutraal en bij voorkeur met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit zijn bijvoorbeeld de biologisch afbreekbare producten van Robson.

Sanitaire artikelen & papierwaren Sanitaire artikelen & papierwaren Onderhoud & reiniging Onderhoud & reiniging Machines & toebehoren Machines & toebehoren Apparatuur & hulpmiddelen Apparatuur & hulpmiddelen Schoonmaakartikelen algemeen Schoonmaakartikelen algemeen
Medische disposables Medische disposables Disposable handschoenen Disposable handschoenen Disposable Hoofdbescherming Disposable Hoofdbescherming Schorten Schorten Overtrekken Overtrekken
Disposable Gezichtsbescherming Disposable Gezichtsbescherming EHBO-artikelen EHBO-artikelen Detecteerbare HACCP producten Detecteerbare HACCP producten Medische papierrollen Medische papierrollen Borstelwerk & vloertrekkers (Hygienisch HACCP) Borstelwerk & vloertrekkers (Hygienisch HACCP)