Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Persoonlijke verzorging begint bij Groveko

Een van de meest schadelijke soorten vuil, namelijk bacteriën, is meestal niet met het blote oog waar te nemen. Groveko biedt een breed assortiment (desinfecterende) handzepen en handdesinfectieproducten, waarmee u bacteriën snel en grondig wegwast. Aanvullend bieden we ook shampoos, alcoholreinigers, huidverzorging en huidbeschermingsproducten van diverse merken aan. Wilt u meer weten over de persoonlijke verzorgingsmiddelen van Ewepo, Deb en Stoko?

Personal care

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Gewoon handen wassen is niet schoon genoeg

Vaak bestaat handenwassen uit snel de handen onder de kraan houden en weer rennen. Bacteriën krijgen als het ware zwemles in plaats van dat ze verwijderd worden. Bacteriën vormen dan een bron van besmetting die van handen overgaan op trapleuning, toetsenbord, et cetera. Wilt u er zeker van zijn dat bacteriën geen kans krijgen iemand te besmetten, was dan uw handen grondig met een antibacteriële zeep. En wellicht nog belangrijker, droog daarna de handen heel goed af, bij voorkeur met een papieren wegwerpdoek. Dat voorkomt de kans op kruisbesmetting. Ecowipe, Kimberly Clark en Hagleitner zijn merken die Groveko in haar basisassortiment heeft. Zij hebben mooie dispenserlijnen voor sanitair gebruik.

Persoonlijke verzorgingsproducten in de sanitaire ruimtes

Wilt u uw bedrijf net dat beetje meer uitstraling geven, dan is een goed uitgeruste sanitaire ruimte als toilet of doucheruimte een mooie plaats om dat te onderstrepen. Schone, kwalitatief goede en mooie handdrogers of haardrogers, maar ook een shampoo of een verzorgende crème, geven de bezoeker net even dat stukje extra aandacht. En daarmee onderscheidt u zich van andere bedrijven. We noemen dat ‘personal care’. Groveko kan u adviseren met de beste oplossing voor uw sanitaire ruimtes.