Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Alle schoonmaakproducten & systemen voor professionele keukens

Groveko heeft alle schoonmaakproducten & systemen voor professionele keukens en de bijbehorende expertise in huis. Of het nu om een horecakeuken of een grootkeuken voor een zorginstelling gaat; een goede chef werkt het liefst in een schone keuken. Met slimme doseersystemen voor vaatwassers van Ewepo of andere merken tot vloerreinigers en ontvetters voor grill en oven. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Schoonmaakproducten om eenvoudig RVS keukenapparatuur te reinigen

Een materiaal dat altijd lastig schoon te maken is, is roestvrij staal. Groveko heeft een aantal RVS-reinigers in haar assortiment die RVS apparatuur eenvoudig schoon en vetvrij maken. Bijvoorbeeld de RVS Reinigingsspray van 3M of de Ewepo RVS Olie. Deze producten reinigen en polijsten roestvrij staal in een enkele bewerking. Let wel op dat alle RVS schoonmaakproducten niet in contact mogen komen met voedingsmiddelen. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Schone vaat met doseersystemen van Ewepo - Groveko

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Hygiënische werkdoeken voor professionele keukens

Naast de schoonmaakproducten zijn ook goede hulpmiddelen zoals werkdoeken van groot belang voor een schone en hygiënische keuken. Vaak wordt er met een keukenrol even snel wat vuil weggepoetst. Wanneer je grondig wilt schoonmaken en soms kracht moet gebruiken, is een goede werkdoek onontbeerlijk. Groveko levert een compleet assortiment keuken- en werkdoeken uit voorraad. De doeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat kruisvervuiling tussen werkstations voorkomen wordt. Dit is in lijn met de HACCP regelgeving.