Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

De partner voor schoonmaakbedrijven

Voor een schoonmaakbedrijf is het simpel kunnen bestellen van reinigingsmiddelen, -materialen en -machines niet meer voldoende om te kiezen voor een leverancier. Als schoonmaakprofessional bent u vooral bezig met andere vraagstukken. Hoe zetten wij de uren van onze medewerkers zo effectief mogelijk in. Wie biedt mijn organisatie de mogelijkheden om de variabele kosten voor het gebruik van middelen, materialen en machines inzichtelijk te maken. Of liever nog, die kosten om te zetten naar een constante factor waardoor u nooit meer voor verassingen komt te staan?

Groveko begrijpt deze vraagstukken en heeft zich tot doel gesteld om deze vragen voor  schoonmaakbedrijven op te lossen.

Wij bieden u een webbased bestelsysteem van waaruit u al uw gewenste managementinformatie kunt halen, real time! Met een ingebouwde projectenmodule op locatieniveau. Maar Groveko gaat net dat stapje verder! In overleg zijn wij bereid al uw kosten voor het gebruik van middelen en materialen aan te nemen voor een vast bedrag per maand. Daarbij garanderen wij dat iedere werkkast van uw relaties altijd voldoende voorraad heeft om de werkzaamheden uit te voeren. Wij nemen het gehele proces van bestellen en plaatsen tot in de werkkast van u over. Ook voor de variabele investeringen in machines bieden wij een passende oplossing door uw gehele vloot van stofzuiger tot aan ride-on schrobzuigmachine in een leaseconstructie aan te bieden. Per project naar wens in te vullen voor 1 maand tot en met een contract voor 36 maanden. Dat is nog eens maximale flexibiliteit!

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

U de focus op uw core business, wij regelen de rest

Als partner van het schoonmaakbedrijf is uw belang ons belang. Groveko doet  graag net dat stapje meer. Wij ondersteunen uw organisatie bijvoorbeeld met het op maat inrichten van uw eigen omgeving in het Groveko-bestelsysteem. Wij bieden professionele, door het RAS gecertificeerde, opleidingen op maat met trainingen en lesmateriaal op basis van de door u gekozen middelen en materialen. Voor meer info check de Groveko Academy.

Wij bieden u ook de mogelijkheden tot het vergoten van uw omzet bij uw relaties middels het aanbieden van een webshop. Die krijgt dan de volledige uitstraling van uw bedrijf en wordt geplaatst op uw website. Wij weten namelijk zeker dat wij samen met u bij uw relaties nog veel meer toegevoegde waarde kunnen leveren. Op deze manier kunt u uw opdrachtgevers nog meer bieden en krijgt u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze uw omzet te verhogen. Als partner van Groveko staat u sterker!