Schoonmaakbedrijven

Een efficiënte en flexibele partner en schoonmaakgroothandel voor schoonmaakbedrijven. Of je nu schoonmaakt in woningen, kantoren, zwembaden, scholen of groot winkelbedrijven. Een schone, gezonde en veilige werkplek en leefomgeving is belangrijk. Voor jouw klanten én medewerkers. Wij helpen daarbij met een uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen, kennis & ervaring en betrokken medewerkers. 

Afhaallocaties
Eerlijk & persoonlijk advies
Vandaag besteld, morgen geleverd
Bestelgemak

Contact opnemen?

Vraag meer info aan
0318-63 21 85

Schoonmaakrobots

Complete robotlijn voor de professionele schoonmaak

Groveko biedt, als enige leverancier in Nederland, een complete lijn professionele schoonmaakrobots. De Ecobot 40, Ecobot 50, Ecobot 75 en Ecobot 111 van het toonaangevende merk Gaussian Robotics. Zelfrijdende schrobzuig-, veeg- en stofzuigrobots die zichzelf opladen en bijvullen en zich moeiteloos om mensen en objecten heen manoeuvreren. Efficiënt, innovatief, flexibel en duurzaam. Medewerkers kunnen zich richten op hoogwaardige schoonmaaktaken, terwijl de schoonmaakrobot het fysiek belastende, zware werk uit handen neemt. Maximaliseer de productiviteit en inzet van je medewerkers, minimaliseer de ergonomische belasting van je medewerkers en optimaliseer de kwaliteit van schoonmaak. Informeer naar de interessante businesscase en de flexibele financieringsopties op basis van huur-, koop- en leasemogelijkheden.

Groveko Smart Delivery System

Focus op de juiste zaken en minimale kans op fouten

Dat bereik je met Groveko Smart Delivery System. Bij de werkkast hangt een unieke QR-code die de schoonmaakmedewerker kan scannen. Per werkkast is een minimale en maximale voorraad bepaald én welke artikelen voor die werkkast mogen worden besteld. Zo kunnen bestellingen zonder fouten worden geplaatst en is er altijd een goede werkvoorraad aanwezig. Zonder dat je apart alle werkkasten langs moet. Onze service chauffeur levert binnen 24 uur de producten in de werkkast af én neemt de lege verpakkingen mee retour.

Nieuw project?

Wij regelen het voor je met Easy Startups

Start je een nieuw project op? Dan moeten de werkkasten worden ingericht en materialen worden geregeld. Dan kan Groveko dat compleet verzorgen. We inventariseren en adviseren wat nodig is. Daarnaast geven wij opstartbegeleiding en zorgen ervoor dat materialen gebruiksklaar aanwezig zijn, zodat jouw collega's meteen goed aan de slag kunnen. Machines hoeven niet aangeschaft te worden en kunnen via een leaseconstructie worden ingezet.

Systeemintegratie & besteloplossingen

Zo min mogelijk bezig zijn met administratie

Je wilt jouw tijd zo effectief mogelijk inzetten. Daarom zet Groveko sterk in op automatisering. Zo heb je de beschikking over een gepersonaliseerde bestelomgeving waarin je per locatie alle bestellingen kunt terugvinden, facturen kunt downloaden en kan bepalen welke producten besteld kunnen worden. Daarnaast bieden wij een API of OCI koppeling mogelijkheid aan om direct te communiceren met jouw ERP systeem. Helemaal ideaal, zo heb je geen omkijken meer naar correcte data in je systeem. Met deze managementinformatie weet je precies wat er speelt.

Ecodos Easy

Intelligente dispensers & ecologische reinigingsmiddelen

Altijd een juiste dosering. Dat bereik je met Ecodos Easy. Voor iedere dispenser kunnen twee standen worden ingesteld. Voor bijvoorbeeld een emmer of een sprayflacon. De vertragingstimer voorkomt dat jouw medewerkers alsnog teveel middel gebruiken. Hiermee bespaar je op middelen en dus geld. De datagestuurde dispensers verzamelen continue data die je als management informatie kunt gebruiken. Samen met de ecologische Ecodos Easy reinigingsmiddelen zet je op een milieuvriendelijke manier precies in wat nodig is.

Het juiste assortiment

Uitgebreid assortiment schoonmaakproducten

Met het uitgebreide merken assortiment van Groveko kies je altijd de juiste schoonmaakartikelen. Of het nu gaat om reinigingsmiddelen, dispensers, schoonmaakmachines of persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij adviseren je bij het maken van de optimale keuze en kunnen helpen het aantal gebruikte middelen te reduceren. Bestellen gaat gemakkelijk in de Groveko webshop

Milieuvriendelijk werken

Ecologische middelen & minimum aan verpakkingen

Schoonmaakbedrijven bieden wij een volledig assortiment milieuvriendelijke producten die maximaal resultaat opleveren. Zeker in combinatie met onze slimme dispensers. Onze middelen zijn hoog gedoseerd zodat minder verpakkingsmateriaal gebruikt hoeft te worden en zorgt voor minder logistieke handelingen. Beiden dragen bij aan een lagere kostprijs.

Leasen van machines

Afgestemd op jouw specifieke situatie

Leasen van Machines biedt vele voordelen. Je hebt de beschikking over de nieuwste en meest efficiënte machines. Naar onderhoud hoef je niet om te kijken én je hebt niet met grote investeringen ineens te maken. Onze uitgebreide leasemogelijkheden stemmen we af op jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat de best mogelijke keuzes maakt.

Groveko Academy

Maximaal resultaat door kennis

Efficiënter en plezieriger werken met Groveko Academy.
Wanneer gebruik je welke materialen en middelen? Welke werkvolgorde kun je het beste aanhouden? Hoe behaal ik het beste schoonmaakresultaat? Allemaal inzichten die aan bod komen tijdens de Groveko Academy. Jouw medewerkers ook trainen?

 

Aanvullende dienstverlening voor de hoogste kwaliteit

Groveko ondersteunt met officiële metingen en audits

Of het nu VSR KMS, VSR DKS+, HACCP audits of Belevingsmetingen betreft. Groveko is gespecialiseerd in het verzorgen en rapporteren van deze officiële metingen en audits. Op basis van onze uitgebreide rapportages, werken wij met jou samen om de kwaliteit te sturen en te borgen.

Succesverhalen schoonmaak
De succesverhalen van Groveko's klanten

Novon

“Schoonmaken kan iedereen. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. Een vak dat onze getalenteerde medewerkers – mede door trainingen en opleidingen van Groveko – uitstekend verstaan. Groveko levert de juiste middelen en materialen, op de juiste tijd en locatie. Maar denkt ook pro-actief en innovatief met ons mee hoe wij onze klanten de beste service kunnen leveren. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.”

Elbert-Jan Hesse
Elbert-Jan Hesse
Novon

Bayar Cleaning & Fixing

"Sinds wij een proef hebben gedaan met Ecodos Easy willen wij niet meer zonder. We hoeven niet meer te slepen met dozen chemie en overdosering is zeer lastig door het tijdsinterval. Het product geeft bij elke toepassing een heerlijke geur. Doordat de dispenser gebruik maakt van zonnepanelen hebben we geen toestanden meer met stekkers en snoeren.

 

Groveko doet er alles aan om mijn bedrijf te begrijpen en op behoeftes in te spelen met kundige vertegenwoordigers die mijn vaktaal spreken. Verder hebben ze een kundige binnendienst, snelle levertijden en een vlotte afhandeling van facturen. Zo helpt Groveko ons extra omzet te genereren en de kosten te verlagen. Kortom, Groveko is een betrouwbare partner waar wij verder mee bouwen."

Paul Zonneveld
Paul Zonneveld
Bayar Cleaning & Fixing