Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Schoonmaakartikelen voor de Food, Groveko en HACCP regels

In de foodindustrie, ofwel voedselverwerkende industrie, zijn er veel contactmomenten tussen mensen, voedsel, machines en andere productiemiddelen. Groveko adviseert en levert u de beste schoonmaakartikelen en disposable kleding om hygiënisch, bacterievrij en conform de HACCP-regelgeving te produceren. Klik hier als u direct contact wilt met een van onze adviseurs voor advies over schoonmaakmiddelen of disposable kleding voor de foodindustrie.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Kleurcodes voorkomen fouten met schoonmaakmiddelen

Eigen kleuren voor schoonmaakmiddelen voorkomen dat medewerkers zich vergissen in het schoonmaakmiddel. Met de slimme doseersystemen van bijvoorbeeld Ewepo, Ecodos of CID Lines heeft u altijd het juiste schoonmaakmiddel in de juiste dosering. De kleurcodes voorkomen dat er in de keuken met hetzelfde product wordt gewerkt als in de openbare ruimtes. Dit geldt ook voor hulpmiddelen zoals hygiënisch borstelwerk (bezems, borstels, schrapers, messen e.d) die verkrijgbaar zijn in een diversiteit aan kleuren waarmee u per productielijn een eigen kleur kunt voorschrijven. Dit om kruisbesmetting te voorkomen en te voldoen aan de diverse kwaliteitsrichtlijnen, zoals HACCP, BRC, e.d.

Groveko speciale reinigingsprogramma’s voor voedingsindustrie

Door de samenwerking met CID Lines, en de eigen ontwikkeling binnen de Ewepo productlijn,  heeft Groveko zich verzekerd altijd met de nieuwste techniek, de meest innovatieve producten en de beste trainingsprogramma’s te werken. CID Lines en Ewepo hebben voor elke sector in de voedselverwerkende industrie specifieke oplossingen. Of het nu gaat om de visverwerkende industrie, vleesverwerking of GFT bedrijven, Groveko heeft het juiste schoonmaakmiddel voor uw specifieke klus. Van CIP reinigers tot desinfecterende producten, in kleinverpakking tot en met dubbelwandige multiboxen van 1000 kg, Groveko levert het uit voorraad. Wilt u meer weten over de CID Lines of Ewepo producten, klik hier voor meer informatie of kijk op onze webshop.