Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Schoonmaakartikelen voor scholen, spelenderwijs het beste schoonmaakresultaat

Op een school verspreiden bacteriën zich snel door de vele leerlingen die er rennen, spelen en natuurlijk studeren. Groveko heeft schoonmaakartikelen en sanitaire producten die ontwikkeld zijn om bacteriën snel te verwijderen en nieuwe bacteriegroei te remmen. Daarmee garandeer je maximale hygiëne. Groveko biedt slimme en robuuste schoonmaakoplossingen die scholen helpen schoon en gezond te blijven. Van schrobmachines voor de vloeren tot desinfecterende handzepen voor de persoonlijke hygiëne. Klik hier voor meer informatie over schoonmaken en scholen.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Onderwijsinstellingen en schoonmaken, een continue proces

De meeste onderwijsinstellingen hebben een schoonmaakplan. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft een brochure met richtlijnen, tips en adviezen uitgegeven om een goed schoonmaakplan op te stellen en daarmee een schone en gezonde omgeving op school te garanderen. Groveko helpt onderwijsinstellingen met het kiezen van de beste schoonmaakartikelen en sanitaire oplossingen die naadloos aansluiten bij het schoonmaakplan. Iedere school heeft zo zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Een kleuterschool werkt met kleine kinderen en een middelbare school met jong-volwassenen. Dat vraagt om totaal verschillende oplossingen.

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen voor scholen

Groveko is zich bewust van het effect van schoonmaakproducten op het milieu. Om ons leefmilieu zo goed mogelijk te bewaren voor onze volgende generatie, werkt Groveko klimaatneutraal en bij voorkeur met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit zijn bijvoorbeeld de reinigingsmiddelen van Ewepo met het officiële Ecolabel.