Scholen

Schoonmaakartikelen voor scholen, spelenderwijs het beste schoonmaakresultaat

Op een school verspreiden bacteriën zich snel door de vele leerlingen die er rennen, spelen en natuurlijk studeren. Groveko heeft schoonmaakartikelen en sanitaire producten die ontwikkeld zijn om bacteriën snel te verwijderen en nieuwe bacteriegroei remmen om maximale hygiëne te garanderen. Groveko biedt scholen slimme en robuuste schoonmaakoplossingen die scholen helpen schoon en gezond te blijven. Van schrobmachines voor de vloeren tot desinfecterende handzepen voor de persoonlijke hygiëne. Klik hier voor meer informatie over schoonmaken en scholen.

Onderwijsinstellingen en schoonmaken, een continue proces

De meeste  onderwijsinstellingen hebben een schoonmaakplan. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft een brochure met richtlijnen, tips en adviezen uitgegeven om een schone, gezonde school en een goed schoonmaakplan te garanderen. Groveko helpt onderwijsinstellingen met het kiezen van de beste schoonmaakartikelen en sanitaire oplossingen die aansluiten bij het schoonmaakplan. Iedere school heeft zo zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Een kleuterschool werkt met kleine kinderen en een middelbare school met jong volwassenen, dit geeft herkenbare uitdagingen maar totaal verschillende oplossingen.

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen voor scholen

Groveko is zich bewust van het effect van schoonmaakproducten op het milieu. Om de aarde zo goed mogelijk te bewaren voor onze kinderen werkt Groveko klimaat neutraal en bij voorkeur met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dit zijn bijvoorbeeld de biologisch afbreekbare producten van Robson.

Sanitaire artikelen & papierwaren Sanitaire artikelen & papierwaren Onderhoud & reiniging Onderhoud & reiniging Machines & toebehoren Machines & toebehoren Apparatuur & hulpmiddelen Apparatuur & hulpmiddelen Schoonmaakartikelen algemeen Schoonmaakartikelen algemeen