Industrie

Groveko industriële reinigers voor het zware schoonmaakwerk

Elke industrie heeft zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Groveko is met haar ruim 325 jaar gestapelde kennis thuis in alle takken van de industrie; van petrochemie tot de levensmiddelenindustrie.  Groveko kent de schoonmaakproblemen en biedt u de oplossingen. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen, klik hier voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Van vloer tot plafond, schoon en fris werken met Groveko

Voor de grote vloeroppervlakken in fabrieken biedt Groveko u veegmachines en schrobzuigmachines die niet alleen effectief en milieuvriendelijk werken, maar ook kosten besparen. Fabrikanten als Kärcher en ICE produceren slimme innovatieve schoonmaakmachines die zuinig zijn met water en arbeidstijd besparen door te werken met sneldrogend schuim.

Een schone werkplek verhoogt de productiviteit

Iedereen kent ze wel, een volle en vieze werkbank, waar je moet zoeken naar het juiste gereedschap. Rondzwervend vuil hecht aan onderdelen en producten. Een vuile werkplek verhoogt de kans op ongelukjes en fouten. Groveko heeft een grote keuze aan snelreinigers, ontvetters en speciaalreinigers zoals Ewepo ZEM-EX poederzuur (tegen kalk- en cementsluier). Of reinigers uit de Ewepo HD industrielijn; geconcentreerde reinigers voor het reinigen van machines en gereedschap tot en met hele treinstellen.

Graffiti verwijdering, vraag het Groveko

Groveko levert al jaren aan diverse specialistische bedrijven een compleet assortiment anti-graffiti producten, samen met een complete lijn absorptiematerialen om de verwijderde graffiti-oplossingen veilig en milieuvriendelijk op te vangen en te verwijderen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor iedere specifieke toepassing voor zowel binnen als buiten.


Assortiment

Ontvetters Details Ontvetters Industriereinigers IndustriereinigersFood Industriereinigers Food IndustriereinigersEwepo Industrie
Ewepo Industriereiniging
Overige Overige Industriereinigers
A-clean quaron
Graffiti verwijdering
Overige EenschijfsmachinesVeegmachines Veegmachines Schrob- zuigautomaten Schrobzuig-
automaten
Hogedruk reinigers Hogedruk reinigers
Stoomreinigers Stoomreinigers Vaste Bedrijfskleding standaard Vaste Bedrijfskleding standaard Veiligheidsbrillen Gehoorkappen Oordoppen Veiligheidsbrillen Gehoorkappen Oordoppen Werkschoenen Werkschoenen EHBO-artikelen EHBO-artikelen