Vileda Origo 2

De nieuwe Origo 2 werkwagen van Vileda is meer dan alleen een transportmiddel. Bij de ontwikkeling heeft Vileda gefocust op zes aandachtspunten: Efficiëntie, Hygiëne, Veilig, Digitaal verbonden, Duurzaam en Flexibel. Hier is de meest geavanceerde en veelzijdige werkwagen tot nu toe uit ontstaan: De Vileda Origo 2.

De efficiëntie van de Origo 2 is ongeëvenaard. Er zijn los te koppelen satelliet trolleys toegevoegd voor extra opbergruimte. Daarnaast zijn de nieuwe mop- en opslagboxen geschikt voor alle hulpmaterialen en pre-wash mopsystemen. Er is bovendien een tussenschot beschikbaar om minder moppen tegelijk te bevochtigen om zo waskosten en chemie te besparen. De stelen en vlakmopvoeten worden verticaal tegen de Origo 2 geplaatst om zo uisteeksels te voorkomen en ruimte te besparen. Voor extra gemak is het mogelijk om een elektrische aandrijving in te bouwen.

Hygiënisch

Om hygiënisch te kunnen werken zijn de volgende opties ontwikkeld voor de Origo 2. De deksels zijn te openen zonder handcontact. Ook is er een duidelijke scheiding aangebracht tussen schone en vieze opslag. De emmers en boxen zijn voorzien van deksels en alles is in verschillende kleuren beschikbaar voor kleurcodering.

Veilig

Uiteraard is veiligheid belangrijk. Niet alleen voor de medewerker, maar ook voor de omgeving. Daarom zijn alle deuren en deksels afsluitbaar met een slot. Zo kun je makkelijk je materialen opbergen. Door uitstekende onderdelen te voorkomen en door de geïntegreerde bumpers worden interieurbeschadigingen voorkomen. Voor persoonlijke en belangrijke spullen is een dubbele deksel met verborgen en afsluitbare ruimte beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om eenvoudig extra ruimte te maken voor afvalopberging.

Digitaal verbonden

Maak je schoonmaak niet alleen sneller, maar ook slimmer met de ondersteuning voor tablets. De Origo 2 heeft een geïntegreerde tablethouder die vrijwel alle tablets ondersteunt. Daarnaast ondersteunt de Origo 2 ook RFID tracking.

Duurzaam

De Origo 2 wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De emmers, boxen, schalen en deksels zijn gemaakt van 50 procent gerecycled kunststof. Deze gerecyclede onderdelen kun je herkennen aan de antracietkleur. De gehele werkwagen is te recyclen. Ook is het makkelijk om gescheiden afvalinzameling te integreren in jouw schoonmaakprocessen met de Origo 2.

Flexibel

Omdat er veel verschillende taken zijn in de schoonmaak en je niet altijd dezelfde onderdelen nodig hebt, is de Origo 2 zeer flexibel ontworpen. Zo zijn de posities van de emmers, boxen en schalen niet vast. Deze kun je in elke gewenste volgorde indelen. Hier helpt het slimme railsysteem met meerdere hoogteposities in de zijwanden ook bij. De zeven instapmodellen zijn volledig aanpasbaar zodat de werkwagen precies aansluit op jouw behoeften.

Groveko helpt je met de juiste keuze te maken en de werkwagen volledig aan te passen aan jouw locatie en situatie. Maak daarom snel een afspraak met onze accountmanagers en maak ook jouw schoonmaak zo efficiënt en hygiënisch mogelijk!