Vermop Twixter & Twix

Het unieke Twixter mopsysteem biedt efficiëntie in jouw schoonmaak op een ergonomische manier. Dit mopsysteem van Vermop is uniek doordat het een dubbelzijdige mop is. Hierdoor kun je nat én droog wissen zonder de mop te verwisselen. Twixter zorgt voor hoge oppervlakteprestatie, meer hygiëne en ergonomisch werken.

Door de tweezijdige mop heb je de helft minder handelingen. Je hoeft namelijk de mop niet tussentijds te wisselen. Alles kan in één werkfase. Dit maakt de Twixter ideaal voor het schoonmaken oppervlakken met intensief gebruik. Bij het opspannen en afwerken van de mop is bukken of handcontact niet meer nodig. Dat is wel zo ergonomisch. De Twixter is geschikt voor onderhoudsreiniging en desinfectie. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen is dit mopsysteem bij uitstek geschikt.

Twix

Speciaal voor de kleine ruimtes is er de Vermop Twix. Dit mopsysteem is de kleine versie van het dubbelzijdige mopsysteem Twixter. De houder van 30 centimeter breedte heeft alle voordelen van de grote versie, maar de wendbaarheid van een klein mopsysteem. Je komt eenvoudig in alle hoeken en tussenruimtes. Ideaal dus voor het reinigen van ruimtes met veel meubels, sanitair of kleine keukens.

Op zoek naar een efficiënt, hygiënisch en ergonomisch mopsysteem? Kies dan voor Twixter of Twix van Vermop