Vermop Equipe

Bij het schoonmaken van panden zijn werkwagens onmisbaar. Doordat je alles bij de hand hebt voorkomen ze onnodig heen en weer geloop en zo zorgen ze voor een snelle en efficiënte schoonmaak. Maar hoe kies je de juiste werkwagen? Elke locatie is namelijk anders. De grootte van het gebouw, de ruimte in de werkkast, de hoeveelheid materialen die je mee moet nemen of de hygiënestandaard. Kies daarom voor de modulaire Equipe werkwagens van Vermop. Deze stellen wij optimaal samen zodat jouw schoonmaak beter wordt.

De Equipe werkwagenlijn van Vermop biedt volledige flexibiliteit. De verschillende modules kunnen individueel worden samengesteld. Je kiest eerst de basis, namelijk de bodemplaten. Deze zijn er in diverse afmetingen en kunnen op een stabiele manier verbonden worden met het Plug & Play systeem. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een module met een waszak of plek voor een stofzuiger vast te koppelen wanneer deze nodig is en af te koppelen wanneer het niet nodig is.

Optimaal gebruik

Op de basis staan de Equipe multiwanden in combinatie met het unieke Equipe ladesysteem. Dit biedt blijvende flexibiliteit en is daarom ideaal voor objecten met wisselende werkzaamheden. De 17 inschuifposities maken dat lades, emmers en boxen snel en zonder gereedschap geplaatst kunnen worden. Bovendien sluit alles bijna naadloos aan zodat elke centimeter ruimte optimaal wordt benut. Zo heb je tot 50 procent meer laadvolume dan traditionele opbergsystemen.

Ergonomisch en veilig

Het gebruik van de Equipe werkwagens is ergonomisch en veilig. De verstelbare duwbeugel kan aan de lengte van jouw medewerkers worden aangepast. Daarnaast is de werkwagen gemaakt van hoogwaardige materialen die minder wegen waardoor jouw medewerkers minder gewicht hoeven te verrijden. De Equipe werkwagens zijn bovendien volledig gesloten te maken met sloten en stevige deuren. Zo kunnen kinderen of andere kwetsbare groepen niet bij de reinigingsmiddelen en wordt diefstal voorkomen.

Hoogwaardige materialen en hygiëne

De Equipe werkwagens worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Waar mogelijk worden de onderdelen van 100 procent gerecycled kunststof gemaakt. De aluminium panelen zijn eenvoudig schoon te maken, zijn zeer stevig en geven een professionele uitstraling. De wielen zijn zo gemaakt dat er geen haar in blijft hangen. Het gebruik van voetpedalen voor het openen van afvalcontainers draagt ook bij aan optimale hygiëne.

Personaliseerbaar

Niet alleen door het modulaire systeem zijn de Equipe werkwagens personaliseerbaar. Het is namelijk ook mogelijk om de werkwagen zo te ontwerpen dat deze opgaat in de omgeving. Ideaal voor kleinschalige zorg bijvoorbeeld. Het is uiteraard ook mogelijk om het logo van jouw bedrijf te plaatsen of de werkwagen anders te bestickeren.

Wil jij ook een op maat gemaakte werkwagen en zo jouw schoonmaak zo efficient mogelijk maken? Neem dan contact met ons op!