Safe Mist

Een veilige werkplek is ontzettend belangrijk, maar het schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken kost veel tijd. Zeker wanneer de doorstroom van klanten en medewerkers groot is, kan hygiëne een probleem worden. Met de draadloze Safe Mist ontsmet je in een paar seconden objecten zoals tafels en fitnessapparatuur. Virussen als Covid-19, bacteriën en schimmels worden gedood. Zo beperk je snel de kans op besmetting en biedt je klanten en medewerkers een veilige omgeving.

Werking

De desinfecterende vulling krijgt van de Safe Mist een positieve lading. De positief geladen deeltjes desinfectiemiddel worden verneveld de ruimte in gespoten. Alles in de ruimte bestaat uit negatief geladen deeltjes die de positieve deeltjes aantrekken als een magneet. Hierdoor komt het desinfectiemiddel overal, zonder dat je met de hand alles langs moet. Vervolgens doodt de combinatie van waterstofperoxide en melkzuur virussen als Covid-19, bacteriën en schimmels in één minuut.

De Safe Mist heeft 2 spraystanden, afhankelijk van de afstand van de objecten die ontsmet moeten worden. Voor gebruik moet de oppervlakte, net als bij normale desinfectie, vrij gemaakt worden van vuil. Sproei vervolgens met een afstand van 100 tot 150 cm gelijkmatig het desinfectiemiddel over het object. Als je klaar bent zet je het apparaat uit en kun je eventueel de batterij in de lader plaatsen.

Vraag de brochure aan

 

Toepassingen

De Safe Mist is geschikt voor de desinfecteren van objecten in kantoren, fitness- en sportcentra, scholen, horeca en overal waar snelle en goede ontsmetting essentieel is. Elke binnenruimte heeft zeker nu extra hygiëne nodig. Met de Safe Mist beperk je de kans op besmettingen, maar ben je weinig tijd kwijt.

 

Technische specificaties

Accuduur: 4 uur

Inhoud vulling: 500 ml

Gewicht: 1,7 kilo inclusief oplader

Afmetingen in doos: 35 x 35 x 15 cm

Hogedrukpomp: 15 bar

Oppervlakte per laadbeurt: 3000 m2

Oppervlakte per vulling: 400 m2

Inwerktijd: 1 minuut