Hygiënepapier & Dispensers

In de schoonmaak worden veel dispensers gebruikt. Je vindt ze veel in sanitaire ruimtes, maar ook in keukens, werkplaatsen, productieruimtes, zorginstellingen en alle andere plekken waar hygiëne een rol speelt. In de toiletruimtes worden dispensers met name gebruikt voor toiletpapier, handdoekjes, zeep en luchtverfrisser. Daarnaast worden ze gebruikt voor desinfectie, poetsrollen, reinigingsmiddelen, vaatwasmiddelen en wasmiddelen. 

Dispensers helpen mee aan een positieve toiletervaring door functionaliteit en uitstraling. Kies daarom voor de dispenerlijn die bij jouw uitstraling past. Ga je voor een luxe uitstraling met onze Groveko Quartz dispensers of de duurzame en elegante Black Satino lijn. Met de slimme Hagleitner Xibu heb je een moderne sanitaire inrichting, maar dat bereik je ook met de stevige RVS lijnen van Santral en Sanfer. Bovendien moet je rekening houden met de capaciteit van de dispensers. 

Veel van onze dispensers krijg je in bruikleen. Ideaal dus als je geen grote investering wilt doen. Bovendien kan onze technische dienst de installatie verzorgen.

Wil jij ook dispensers in bruikleen en jouw sanitair de beste uitstraling geven? Vul het onderstaande formulier in en we helpen je met het maken van de juiste keuze.