Telewash systemen

Bij raam- en gevelreiniging komt veel kijken waardoor het moeilijke schoonmaakklussen zijn. Je moet vaak meerdere verdiepingen schoonmaken. Omdat je op hiervoor op grote hoogte werkt, moet je ook aan strenge veiligheidsvoorschriften moet voldoen. Bovendien zijn gevels niet alleen gemaakt van glas, maar ook (roestvrij) staal, steen, koper en nog meer. Deze materialen vragen om een andere reiniging. Daarnaast speelt ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een steeds grotere rol. Het nLite telewash systeem van Unger maakt raam- en gevelreiniging veilig en duurzaam en geeft een perfect resultaat.

De basis is het modulaire telescoopsysteem. De telescoopstelen zijn uitschuifbaar en te verlengen tot een lengte van ruim 20 meter. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig carbon. Dit maakt de telescoopstelen zowel stevig als lichtgewicht. Voor verschillende soorten oppervlak zijn borstels op te zetten. Van zachte tot harde borstels en zelfs zonnepaneelborstels. De rubberen randen beschermen de gevel tegen beschadiging tijdens het reinigen. Via een slang wordt het benodigde water naar boven getransporteerd. Het water in combinatie met de mechanische reiniging van de borstels hoef je weinig kracht te zetten. Je laat de borstel het werk doen.

Zuiver water

Gebruik zuiver water voor een perfect resultaat. Het bevat namelijk geen mineralen en droogt daardoor streeploos op. Daarnaast maakt zuiver water het gebruik van chemische reinigingsmiddelen overbodig. Goedkoper én duurzamer dus.

Gebruik voor De HydroPower filtersystemen van Unger demineraliseren het water. Je hebt de keuze uit het RO of het DI systeem. Waar het Unger RO filtersysteem filtert in 3 stappen en speciaal gemaakt is voor intensief gebruik en hard water, filtert het DI filtersysteem met alleen hars. Daarom is het DI filtersysteem geschikt voor beginners en sporadisch tot regelmatig gebruik door de lage investering. Het RO systeem is geschikt voor de professionele glazenwasser.

Zorg met het volledige telewash assortiment van Unger voor een veilige én goede schoonmaak. Wil je advies over de beste producten voor jou? Kom langs bij één van onze vestigingen of neem contact met ons op.