Tennant heeft recentelijk twee nieuwe stofzuigers aan haar assortiment toegevoegd. De Tennant V3 en de Tennant V6. Twee stofzuigers speciaal ontwikkeld voor de professionele schoonmaker.

Tennant V3De Tennant V3 is de kleinste van de twee. Een stofzuiger geschikt voor het dagelijkse werk. Of het nu om harde of zachte vloerbedekkingen gaat, de V3 is prima geschikt.

Standaard uitgevoerd met combi-zuigmond en aluminium uitschuifbare zuigbuis maakt het werken met de V3 tot een alleskunner voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De Tennant V3 produceert weinig geluid (68 dBA) waardoor deze stofzuiger prima ingezet kan worden voor overdag schoonmaak.

Door de optionele 3-traps HEPA-filtersysteem wordt de V3 allergie vriendelijk en past hij uitstekend in een Indoor Environmental Quality (IEQ) omgeving.

Tennant V6De Tennant V6 is de grotere broer. Standaard uitgevoerd met het 3-traps HEPA-filtersysteem dat heel fijn stof opvangt, een aluminium telescopische zuigbuis en combizuigmond, maakt de V6 tot een echte pro.

De V6 heeft slechts een maximale geluidsproductie van 59 dBA door de toepassing van een twee-standen schakelaar voor de motor.

Dit maakt de Tennant V6 uitermate geschikt voor het stofzuigen tijdens kantooruren.

Net als de V3 beschikt de V6 over een opslagruimte voor de hulpstukken en een wikkelsysteem voor het snoer. Daarnaast heeft de V6 ook een afkoppelbaar snoer door middel van een stekker waardoor het vervangen van een defect snoer geen gereedschap vereist. Zowel de V3 als de V6 beschikken over een 1200 Watt zuigmoter, waarvan de V3 een luchtverplaatsing heeft van 33 liter per seconde en de V6 40 liter per seconde lucht verplaatst. De machines kennen beide een snoerlengte van 12 meter.

Tennant biedt meer

Naast deze twee modellen voor de dagelijkse schoonmaak biedt Tennant ook nog een uitgebreide lijn stofzuigers voor meer specifieke toepassingen.

Tennant stofzuigers

Rugstofzuigers voor moeilijk bereikbare plekken (bioscopen, vliegtuigen), een borstelstofzuiger voor het grondig reinigen van tapijten (hotels) en verschillende modellen stof- waterzuigers voor die plekken waar dat nodig is.

Groveko en Tennant zijn partners

Groveko is sinds 2012 official partner van Tennant en heeft zich hiermee verbonden aan de hoge kwaliteitsstandaard die Tennant vraagt van haar dealers. Het personeel van Groveko wordt regelmatig getraind aan zowel de verkoopzijde als de klant support. Eerste lijns hulp wordt direct vanuit Groveko geboden en het coördineren van technische storingen gebeurt allemaal in eigen huis.

Hiermee vullen Tennant en Groveko elkaar prima aan omdat beide bedrijven staan voor kwaliteit en service. Met een historie van meer dan 35 jaar is Groveko één van de grotere spelers op de Nederlandse markt op het gebied van professionele schoonmaaksystemen. Samen met Tennant hebben hebben wij een prachtig mooi programma reinigingsmachines voor onze klanten waarbij kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste kenmerken zijn. Interesse in een demonstratie van een Tennant machine? Neem dan gerust contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.