Handen desinfecteren

Geachte relatie,

 

Recent hebben we u geïnformeerd over de beschikbaarheid van producten die gebruikt worden ter preventie van de verspreiding van het coronavirus. Hierbij hebben we aangegeven dat Groveko niet in staat is om op dit moment alle geplaatste bestellingen op korte termijn te leveren. Dit doordat onze leveranciers niet meer naar ons mogen exporteren of zelf onvoldoende voorraad ontvangen vanuit de producenten. Tevens hebben wij aangegeven dat het in de lijn der verwachting ligt dat er een prijsverhoging zal volgen voor een aantal producten als gevolg van hogere grondstof-, vracht-, en arbeidskosten.

Als gevolg van de ingrijpende overheidsmaatregelen wereldwijd en de tekorten in productieketens ontvangen wij op dit moment diverse (forse) prijsverhogingen van onze toeleveranciers. Deze prijsaanpassingen zijn onmogelijk door Groveko zelf te absorberen. Wij willen u dan ook mededelen dat wij gedwongen zijn om gemaakte prijsafspraken op deze producten te laten vervallen. Dit vanwege de buitengewone situatie en overmacht die wij op dit moment allemaal meemaken.

Per heden zullen wij op preventie en hygiëne gerelateerde producten zoals handschoenen, beschermende kleding, desinfectantia en hygiëne papier dan ook met dagelijkse prijsaanpassingen gaan werken. Het kan daarom voorkomen dat wij prijzen van lopende bestellingen moeten aanpassen. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen en trachten u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van deze situatie.

Onze primaire focus ligt bij het beschikbaar houden van zo veel mogelijk producten, aangezien wij weten dat dit van grote invloed is op uw operatie, net als die van ons. Indien u vragen heeft neemt u dan contact met ons op, via de bekende telefoonnummers en e-mailadressen.

Wij hebben vertrouwen in de continuering van onze relatie en in het begrip van uw zijde

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel van Amen

Algemeen Directeur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.