regenen

We horen het vaak van onze klanten met meerdere bedrijfslocaties, door te weinig inzicht verliest men de grip op de voorraden. Met ons Groveko inkoopmanagement heeft u altijd inzicht in uw inkopen. Wanneer u per locatie de schoonmaakartikelen en disposables inkoopt kan het lastig zijn het overzicht te behouden. Het lijkt soms wel facturen te regenen…. Bij de inventarisatie komt het naar voren, te hoge voorraden en soms ook nog incourante producten. We zien het in elke branche, van zorginstelling tot school en van grafische industrie tot automotive sector. Hoe kunt u nu de inkoop van al die locaties beheersen en daarmee geld besparen?

 

Beter voorraadbeheer en makkelijker inkopen

Om de hierboven beschreven problemen te minimaliseren heeft Groveko haar inkoopmanagement systeem ontwikkeld. Door bevoegdheden toe te wijzen aan de gebruikers binnen uw firma kunt u per gebruiker en/of per locatie  uw inkoop beheren en controleren. Binnen de door u vooraf vastgestelde budgetten per locatie, voorraadhoogte en assortiment kan men bij elke vestiging “ vrij inkopen”. U heeft inzicht in alle inkopen en u kunt locaties of gebruikers vergelijken via de diverse tools die het pakket u biedt. Informatie en inzicht helpen u bij het beheersen van uw kosten, kortom:  lokale verantwoordelijkheden met een centrale beheer mogelijkheid.

 

Online toegang tot alle informatie

Om het makkelijk te maken zijn alle prijsafspraken en kortingen gekoppeld aan uw account, u heeft dus altijd de juiste prijs. Daarnaast heeft u via uw account inzage in bijvoorbeeld uw aankoophistorie, de facturen en afnamestatistieken per vestiging of cumulatief. U kunt ze zelfs vergelijken met het voorgaande jaar. Wilt u ook gebruik maken van het Groveko inkoopmanagement systeem? Klik hier om uw account aan te vragen of voor meer informatie over de mogelijkheden. We geven u graag een demonstratie van ons inkoopmanagement systeem.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.