Op de bakfiets door heel Amsterdam is dagelijks werk voor medewerkers van Schoonmaakbedrijf Agouty. In de bakfiets vervoeren zij hun eigen schoonmaakmaterieel waaronder een stofzuiger van Numatic. Een ideale oplossing om in de drukke stad op tijd bij een klant te kunnen zijn en je blijft er ook fit bij!

“We hebben zes schoonmaak-bakfietsen in Amsterdam rijden”, vertelt Abdeslam Maada van Schoonmaakbedrijf Agouty, krachtig in schoonmaken. “Het is voor ons én onze klanten een betaalbare en milieuvriendelijke manier van werken. We gebruiken in de binnenstad geen auto’s met bijbehorende kosten en uitstoot; zijn op tijd bij onze klanten want we rijden snel door het verkeer; en hebben ons eigen schoonmaakmaterieel bij ons. Onze klanten hebben geen opslagruimte met schoonmaakspullen nodig. Het fietsen levert ook fitte medewerkers op. Ons ziekteverzuim is nihil te noemen”, aldus Maada.

Schoonmaakbedrijf Agouty

“Bij klanten met grotere panden aan de rand van Amsterdam, in Zaandam, Den Haag en Utrecht, staan de reinigingsmachines en andere benodigdheden wel op locatie”, vult Said Ait Mouhou aan. Samen met zakenpartner Mo Ben Ameur heeft Said in 2005 Schoonmaakbedrijf Agouty opgericht. Het schoonmaakbedrijf kent inmiddels ruim 30 medewerkers.

“We gebruiken de machines van Numatic. Hierbij kan je denken aan de schrobzuigmachines, éénschijfsmachines, de PPR 240 stofzuigers en ook de compact-versie omdat die gemakkelijk in de bakfiets past”, vertelt Said verder. “Onze medewerkers werken er fijn mee, ze gaan lang mee, kunnen tegen een stootje en het levert schone locaties op. Wij bestellen naast het schoonmaakmaterieel ook alle machines bij Groveko. We werken al sinds 2008 samen met hen. Via een klant zijn wij met elkaar in contact gekomen en gebleven.”

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.