De leerlingen van de Pieter Zandt scholengemeenschap uit IJsselmuiden besloten om de handen uit de mouwen te steken en zélf het milieu te verbeteren. Twee klassen, onder leiding van leraar Willem van den Belt, hebben in de omgeving van IJsselmuiden en Kampen zwerfafval verzameld. En veel ook! Dit deden de scholieren voor de actie No Time To Waste. Een samenwerking van leverancier Van Der Windt en Groveko. Wij vinden dat de leerlingen van de klassen Y2B/Ka en Y2Kb dubbel en dwars taart hebben verdiend omdat ze zich zo goed ingezet hebben! Ook hebben ze nog wat extra tools gekregen om het goede werk voort te zetten.

Zwerfafval is één van de grootste milieuvervuilers. Het is belangrijk dat er steeds meer bewustwording komt over dit probleem. Zoals Pieter Zandt scholengemeenschap zijn er nog meer scholen die hun lesmateriaal al hebben aangepast om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. De kleinschalige opruimacties van wijkverenigingen, scholen en sportverenigingen kunnen al een heel groot verschil maken.

Groveko stimuleert dit met veel enthousiasme. Door deze acties zoals deze wil Groveko mensen motiveren om ook hun steentje bij te dragen. In combinatie met het uitgebreide assortiment milieuvriendelijke schoonmaakproducten zetten we samen stappen naar een beter en gezonder milieu.

Bedankt voor jullie inzet Pieter Zandt scholengemeenschap en blijf de strijd tegen zwerfafval aangaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.