Op 7 februari 2014 heeft Groveko bezoek gehad van twee televisieploegen: RTLZ met ‘Ondernemerszaken’ en RTL4 met ‘Medicaltravel’. Directeur-eigenaar Coen Blees deelt in die programma’s zijn mening over het belang van de juiste schoonmaakmiddelen voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Als klap op de vuurpijl is Groveko nu genomineerd voor het tv-programma De Succesfactor.

De Succesfactor

In het programma De Succesfactor staat succes centraal. Succes is niet iedereen gegund. Welke elementen dragen bij aan succes? Wat betekent het om succesvol te zijn? In De Succesfactor komt het allemaal aan bod.

Het programma is bedacht in 2010. Door de slechte economische ontwikkelingen en berichten werd er in de media vaak negatief gesproken over onze economie en de kansen voor bedrijven. Als tegengeluid is het tv programma de Succesfactor ontstaan, vanaf 2011 elke week te zien op RTL 7 en RTLZ. De insteek van het programma is om te laten zien dat Nederlandse ondernemers ondanks het slechte economische klimaat toch succesvol kunnen zijn.

Tijdens het programma worden experts aan het woord gelaten en wordt er soms op een wetenschappelijke manier onderzocht wat succesfactoren nu eigenlijk zijn. Elke week is er een succesjournaal en worden bedrijven uit Nederland gevolgd die zijn genomineerd voor de “Nationale TV Succes Award”.

De Nationale TV Succes Award is dé TV ondernemersprijs van Nederland

Het leuke van dit programma is dat kijkers mogen stemmen op hun favoriete bedrijf. Voor ieder bedrijf wordt een uniek sms-nummer geopend waarmee gestemd kan worden. Daarnaast zal er ook een externe vakjury zijn die de uiteindelijke finalisten beoordeelt op succescriteria. Zaken die nauwgezet zullen worden beoordeeld zijn onder andere intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het afgelopen jaar.

Na afloop van het seizoen wordt er tijdens een feestelijke verkiezing de winnaar van de ‘Nationale TV Succes Award’ bekendgemaakt. Alle genomineerden bedrijven maken kans op een prijs van maar liefst 10.000 euro.

Groveko behoort ook tot de genomineerden en wij zijn hier natuurlijk heel erg trots op. Onze uitzending staat gepland op zondag 23 februari rond 13:00 uur. Op zaterdag 1 maart, wordt de uitzending nog eens herhaald op RTL 7 om 13:30 uur.

Vind jij nu ook dat Groveko kans moet maken op de ‘Nationale TV Succes Award’? Kijk mee op zondag 23 februari om 13:00 uur en laat je stem horen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.