Ecolab recycle

Ecolab wil de wereld graag schoner, veiliger en gezonder maken. Dit wil Ecolab bereiken door haar klanten duurzame schoonmaakproducten te bieden die bijdragen aan een schonere wereld. Ambities die uitstekend passen bij de duurzame ambities van Groveko. Om haar duurzame doelen te bereiken heeft Ecolab vier pilaren in haar beleid opgenomen. Afval, energie, veiligheid en water.

Economisch bewust én duurzaam ondernemen

Door te kiezen voor slimme oplossingen op gebied van afval, energie, veiligheid en water, biedt Ecolab haar klanten niet alleen duurzame voordelen, maar ook economische voordelen. Door producten te maken die minder water nodig hebben spaart men het milieu en de waterrekening. Als u daarbij bedenkt dat er dagelijks 250 miljoen stuks vaatwerk met Ecolab producten worden gereinigd, kunt u bedenken wat de impact van zuiniger afwassen is.

Hieronder een aantal duurzame Ecolab oplossingen:

Afval

  • Productontwerp dat de kleinst mogelijk verpakkingen vraagt
  • Lege verpakkingen die makkelijk op te vouwen, oplosbaar of recyclebaar zijn

Energie

  • Compacte producten zorgen voor minder transportvolumes
  • Schoonmaakmiddelen die ook in lauw water al effectief zijn

Veiligheid

  • Gecontroleerde dosering van dispensers
  • “Foolproof” dispenser ontwerp
  •  Personeelstrainingen en ondersteuning

Water

  • Producten die geen extra spoeling nodig hebben
  • Producten die minder en kortere wasbeurten gebruiken

Over Ecolab schoonmaakproducten

Ecolab produceert al bijna 90 jaar lang schoonmaakartikelen. Door de jaren heen is het Ecolab assortiment enorm breed geworden. Men maakt producten voor nagenoeg elke branche, van agrarisch, horeca, gezondheidszorg en ziekenhuizen tot producten voor schoonmaakbedrijven en voedselverwerkende industrie. De toepassingen van Ecolab producten zijn ook legio. Van het desinfecteren van machines, slimme dispensersystemen voor afwasmachines tot het schoonmaken van medische instrumenten. Wilt u weten of Ecolab ook producten voor uw bedrijf heeft? Neem contact op met Groveko voor een advies op maat. Of ga naar de Groveko website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.