Geachte relatie,

Wij willen u informeren over de aanstaande verhuizing van onze vestiging Groveko Goirle.

Het bedrijf Hamers Totaal, achterbuurman van Groveko Goirle, huurde al een deel van het pand aan de Nobelstraat 3 te Goirle waar ook Groveko gevestigd is. Hamers Totaal heeft nu te kennen gegeven dat zij graag het gehele pand zou willen huren. Dit verzoek, in combinatie met de groei van Groveko naar een nationale schoonmaakgroothandel met meerdere regionale vestigingen, heeft ons doen besluiten de vestiging Groveko Goirle op korte termijn te gaan verhuizen.

De verhuizing zal, naast de zichtbare fysieke verplaatsing, voor de meeste van onze klanten en relaties geen verandering qua service en/of dienstverlening betekenen. Wij zullen uw bestellingen nog steeds vanuit een Groveko vestiging in Zuid Nederland blijven uitleveren. Aangezien wij op dit moment nog zoeken naar een nieuwe locatie in de regio, zal dit vanaf 11 juni tijdelijk vanuit de vestigingen in Oss en Ede gebeuren.

Voor de klanten die regelmatig in de showroom goederen komen afhalen, verandert er wel wat. Tot 15 augustus bieden wij hen de gelegenheid om te blijven afhalen in Goirle echter met gebruik van de volgende procedure:

Afhaalbestellingen kunnen via onze binnendienst aangemeld/ besteld  worden vóór 14.00 uur, waarna wij er voor zorgen dat deze de volgende dag na 15.00 uur voor u klaar staan om af te halen in Goirle. Vanaf 15 augustus bieden wij een 24-uurs levering via DPD als alternatief voor het afhalen. Ook zijn afhalende klanten van harte welkom in onze vestiging te Oss, waarbij we begrijpen dat dit niet voor iedereen dichtbij genoeg is.

Samengevat:

  1. Vanaf 11 juni beleveren wij u  vanuit de andere filialen van Groveko via onze eigen chauffeurs of via onze transporteur Ben Becker of DpD.
  2. Tot 15 augustus is het pand te Goirle geopend en tot die tijd kunnen er orders worden afgehaald. Onze binnendienst coördineert die afhaalorders graag met u. Vóór 14.00 uur besteld, volgende dag vanaf 15.00 uur af te halen.
  3. Vanaf 15 augustus bestaat er de gelegenheid voor afhaalklanten om naar onze vestiging in Oss te gaan. Of te kiezen voor 24 uurs levering op locatie via DPD; voor 12 uur bestelde artikelen de volgende dag op de door u gewenste locatie te laten afleveren.
  4. Zodra wij een nieuwe vestiging in de regio geopend hebben, brengen wij u direct op de hoogte.

We blijven u dan ook van harte welkom heten in één van onze filialen en uiteraard straks op de nieuwe locatie in uw regio. De komende tijd zullen wij u, ook via uw accountmanager, op de hoogte houden van ontwikkeling omtrent deze verhuizing en aanpassingen in de distributie. Voor vragen over deze brief zijn wij bereikbaar via uw accountmanager of via 0318-632185.

Vertrouwende u voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Groveko BV