ICE zijkant

U kunt nu wel heel voordelig schoonmaken! Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van leasen ten opzichte van kopen. Leasen biedt namelijk vele voordelen. Wij onderscheiden Financial Lease en Full-Service Rental. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Financial Lease

Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor Financial Lease. U hoeft uw werkkapitaal niet te gebruiken voor deze investering, u betaalt in plaats daarvan namelijk een vast bedrag per maand. De waarde van de schoonmachine én de rente is afgedekt. Er wordt een restwaarde afgesproken en de lease wordt in 36 maanden voldaan. Na deze periode en betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van de machine!

Voor het onderhoud wordt separaat een onderhoudsabonnement afgesloten op basis van inzet en de te verwachten draaiuren. Hiermee blijft de schoonmaaimachine in goede conditie. Alle risico’s en verplichtingen (verzekering, onderhoud etc. ) zijn, net als bij eigendom, voor u.

Full-Service Rental

Full-Service Rental houdt in dat u een vast bedrag per maand betaalt inclusief onderdelen en service. U heeft hierdoor geen onbekende, vaste kosten. Uw cashflow is beschikbaar voor andere doelen, omdat u geen inkoopkosten en administratiekosten heeft.

U hoeft zich nergens zorgen om te maken! Na 36 maanden en na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van de schoonmaakmachine.

IceICE i24 BT

Een goed verkochte schrob-/zuigmachine is de ICE i24 BT. Dit is een achterloop schoonmaakmachine met een grote batterij. De behuizing is van Polyethyleen en is eenvoudig schoon te maken. De ICE i24 BT is ergonomisch, compact en eenvoudig in gebruik.

Deze schrob-/zuigmachine wordt standaard inclusief geleverd met een schrobborstel, padhouder, zuigmond inclusief zuigrubber, ingebouwde lader en onderhoudsvrije batterijen. Het is mogelijk om de ICE i24 BT aan te schaffen met Financial Lease voor slechts € 125,00 per maand.

ICE i-Synergy

De nieuwste en compleetste vorm van huur gecombineerd met fleetmanagement en dataoverdracht is ICE i-Synergy. Deze slimme schoonmaakmachines zijn via WiFi of 3G gekoppeld aan internet. De ICE i24 BT i-Synergy is voorzien van een Li-Ion batterij met i-Synergy technologie. Belangrijke data wordt via de server verzonden, zoals:

  • Locatie
  • Gebruiker
  • Oplaadtijd van de accu
  • Gebruikstijd
  • Hoeveelheid gereinigde m2

Daarnaast worden alle belangrijke elektrische componenten bewaakt. Bij afwijkende waarden wordt de ICE Servicedienst geïnformeerd. Uitval wordt zo tot een minimum beperkt. ICE i-Synergy is met name geschikt voor schoonmaakbedrijven. De ICE i24 BT i-Synergy is bij ons verkrijgbaar met Full-Service Rental voor slechts € 239,- per maand. Dit biedt u naast het voordeel dat u weet waar u aan toe bent wat kosten betreft, de volgende extra’s:

  • De data/online fleetmanagement is inclusief. U heeft een geautomatiseerd factuur-incasseringssysteem door fleetmanagement.
  • U profiteert van de vele voordelen van i-Synergy, zoals minder uitvaltijd door het automatisch plannen van onderhoud, altijd real-time inzicht op de locatie van de schoonmaakmachine, u kunt de m2 indicatie gebruiken voor offerte berekening etc.)
  • U beschikt over een standaard lithium-Ion batterij met 8 jaar garantie, dus u heeft geen discussies over het garantie accupakket.
  • Wij verzorgen uw verplaatsingen. U heeft geen aanhangers, rijplaten of laadkleppen nodig!

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van deze mooie actie of heeft u vragen over Financial Lease of Full-Service Rental? Neem gerust contact met ons op!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.