Nederlands IJsbeelden festival

Groveko is trotse partner van het Nederlands IJsbeelden Festival. Dit festival staat, geheel terecht, in de Top 5 van meest leuke en best bezochte winteruitjes van Nederland. Van 10 december tot 5 februari kunt u genieten van meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden, gemaakt door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Profiteer mee van onze samenwerking met dit festival en bekijk onze acties!

Profiteer mee

Het Nederlands IJsbeelden Festival kan niet bestaan zonder steun van ondernemers. In Zwolle werd dit festival mede mogelijk gemaakt door hygiënepartner Ewepo. Ewepo was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de sanitaire hygiëne. Door de overname van Ewepo is Groveko dit jaar de trotse partner van het Nederlands IJsbeelden Festival. Wij willen u graag mee laten profiteren van deze samenwerking.

StrooiwagenKorting op onze winterproducten

Wij bieden u leuke kortingen op een aantal winterproducten. Zorg dat u voorbereid bent op de kou met een strooiwagen voor slechts € 59,95. Het strooizout kost nu  € 5,95 per zak (20 kg) en 8 kg dooikorrels koopt u nu voor de actieprijs € 17,50. Bestel deze producten in onze webshop.

Met korting naar het mooiste winterfestival

Naast een aantal mooie acties op onze winterproducten kunt u met korting een bezoek brengen aan het mooiste winterfestival van Nederland. Bestel hier uw kaarten en vul de kortingscode in: IJSB2016. Wij wensen u alvast heel veel plezier toe, u zult uw ogen uitkijken!

IJsbeelden festival

Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groots uit. De prachtige ijsbeelden zijn tot wel 6 meter hoog. U ziet op dit festival maar liefst maar dan 100 ijs- en sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog. Deze beelden zijn gemaakt van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Kom ook naar het IJsbeelden Festival en beleef ruim 3.000 m² aan wintervertier voor de hele familie!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.