Groveko is trotse partner van het Nederlands IJsbeelden Festival. Dit festival staat, geheel terecht, in de Top 5 van meest leuke en best bezochte winteruitjes van Nederland. Van 10 december tot 5 februari kunt u genieten van meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden, gemaakt door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Profiteer mee van onze samenwerking met dit festival en bekijk onze acties!

Profiteer mee

Het Nederlands IJsbeelden Festival kan niet bestaan zonder steun van ondernemers. In Zwolle werd dit festival mede mogelijk gemaakt door hygiënepartner Ewepo. Ewepo was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor de sanitaire hygiëne. Door de overname van Ewepo is Groveko dit jaar de trotse partner van het Nederlands IJsbeelden Festival. Wij willen u graag mee laten profiteren van deze samenwerking.

StrooiwagenKorting op onze winterproducten

Wij bieden u leuke kortingen op een aantal winterproducten. Zorg dat u voorbereid bent op de kou met een strooiwagen voor slechts € 59,95. Het strooizout kost nu  € 5,95 per zak (20 kg) en 8 kg dooikorrels koopt u nu voor de actieprijs € 17,50. Bestel deze producten in onze webshop.

Met korting naar het mooiste winterfestival

Naast een aantal mooie acties op onze winterproducten kunt u met korting een bezoek brengen aan het mooiste winterfestival van Nederland. Bestel hier uw kaarten en vul de kortingscode in: IJSB2016. Wij wensen u alvast heel veel plezier toe, u zult uw ogen uitkijken!

IJsbeelden festival

Nederlands IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groots uit. De prachtige ijsbeelden zijn tot wel 6 meter hoog. U ziet op dit festival maar liefst maar dan 100 ijs- en sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog. Deze beelden zijn gemaakt van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Kom ook naar het IJsbeelden Festival en beleef ruim 3.000 m² aan wintervertier voor de hele familie!

 

 

Met de veegmachines van Kärcher zijn de stoffer en blik verleden tijd. De veegmachines zijn er in uitvoeringen voor grote en kleine oppervlakken en maken uw vloeren tot wel 5x zo snel schoon. Kärcher maakt gebruik van allerlei nieuwe technieken en handigheden om hun veegmachines het meest geliefd te maken onder de gebruikers.

Heeft u interesse in een Kärcher, kijk dan zeker even op onze actiepagina.

De handgeleide veegmachines van Kärcher leiden het afval van de vloeren, wegen of trottoirs bijvoorbeeld meteen in een interne afvalcontainer. Het is ook niet vermoeiend om achter deze machine aan te lopen. De duwbeugel is namelijk op twee hoogtes in te stellen waardoor vegen comfortabeler dan ooit wordt. De veegmachine is zo in te vouwen dat het eenvoudig opgeborgen kan worden.

Handveegmachine KM 70/20 en KM 75/40

De veegmachines van Kärcher zijn er in meerdere varianten: denk aan de Kärcher KM 70/20C 2SB en de Kärcher KM 75/40. De KM 70/20 kan met twee zijbezems 920 mm vloer bestrijken. Daarnaast zijn deze zijbezems ideaal voor het verwijderen van vuil bij randen. De lange borstelharen zorgen er namelijk voor dat het vuil gemakkelijk opgkarcher KM 75/40eveegd kan worden.

De grotere KM 75/40 is gemakkelijk te manoeuvreren over een grote variatie aan ondergronden. Deze veegmachine is zeer stevig gebouwd en roestbestendig. De KM 75/40 is verkrijgbaar op accu en met brandstofaandrijving. Net als bij de KM 70/20 wordt het vuil opgeborgen in een interne afvalcontainer die eenvoudig te legen en verwijderen is. De walsborstel wordt in deze uitvoering ondersteund door één zijbezem waardoor de totale werkbreedte 750 mm is.

Professionele veegmachines

Uiteraard beschikt Kärcher ook over een ruim assortiment professionele veegmachines. Het assortiment is in te delen in drie categorieën:

 • Handgeleide professionele veegmachines
 • Zitveegmachines
 • Industriële veegmachines

De handgeleide veegmachines worden veel gebruikt door schoonmaakbedrijven die werkzaam zijn in de industrie en zijn uitermate geschikt voor binnenplaatsen, paden, werkplaatsen en zalen. De veegmachines zijn door een luchtstroomregeling en een fijnstoffilter stofvrij. Hierdoor wordt een optimaal resultaat behaald tijdens het vegen van de oppervlakken.

Voor middelgrote of grote oppervlakken is het niet aan te raden om te lang achter een handgeleide veegmachine te staan. Hiervoor zijn er zitveegmachines ontwikkeld waar de gebruiker zittend de veegmachine kan besturen. Aan beide kanten is een zijbezem bevestigd waardoor hoeken en randen eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Bij grote vloeroppervlakken en veel vuil is het inzetten van industriële veegmachines ideaal om snel het vuil weg te krijgen. Sectoren als logistiek, staal, bouw en cementfabrieken maken veelvuldig gebruik van deze veegmachines omdat zij veel vuil produceren wat stofvrij en effectief verwijderd moet worden.

Service en informatie

Wilt u advies over de aanschaf van een veegmachine? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contact informatie op onze contactpagina, ook kunt u daar terecht met uw vragen.

 

U kunt nu wel heel voordelig schoonmaken! Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van leasen ten opzichte van kopen. Leasen biedt namelijk vele voordelen. Wij onderscheiden Financial Lease en Full-Service Rental. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

Financial Lease

Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor Financial Lease. U hoeft uw werkkapitaal niet te gebruiken voor deze investering, u betaalt in plaats daarvan namelijk een vast bedrag per maand. De waarde van de schoonmachine én de rente is afgedekt. Er wordt een restwaarde afgesproken en de lease wordt in 36 maanden voldaan. Na deze periode en betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van de machine!

Voor het onderhoud wordt separaat een onderhoudsabonnement afgesloten op basis van inzet en de te verwachten draaiuren. Hiermee blijft de schoonmaaimachine in goede conditie. Alle risico’s en verplichtingen (verzekering, onderhoud etc. ) zijn, net als bij eigendom, voor u.

Full-Service Rental

Full-Service Rental houdt in dat u een vast bedrag per maand betaalt inclusief onderdelen en service. U heeft hierdoor geen onbekende, vaste kosten. Uw cashflow is beschikbaar voor andere doelen, omdat u geen inkoopkosten en administratiekosten heeft.

U hoeft zich nergens zorgen om te maken! Na 36 maanden en na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van de schoonmaakmachine.

IceICE i24 BT

Een goed verkochte schrob-/zuigmachine is de ICE i24 BT. Dit is een achterloop schoonmaakmachine met een grote batterij. De behuizing is van Polyethyleen en is eenvoudig schoon te maken. De ICE i24 BT is ergonomisch, compact en eenvoudig in gebruik.

Deze schrob-/zuigmachine wordt standaard inclusief geleverd met een schrobborstel, padhouder, zuigmond inclusief zuigrubber, ingebouwde lader en onderhoudsvrije batterijen. Het is mogelijk om de ICE i24 BT aan te schaffen met Financial Lease voor slechts € 125,00 per maand.

ICE i-Synergy

De nieuwste en compleetste vorm van huur gecombineerd met fleetmanagement en dataoverdracht is ICE i-Synergy. Deze slimme schoonmaakmachines zijn via WiFi of 3G gekoppeld aan internet. De ICE i24 BT i-Synergy is voorzien van een Li-Ion batterij met i-Synergy technologie. Belangrijke data wordt via de server verzonden, zoals:

 • Locatie
 • Gebruiker
 • Oplaadtijd van de accu
 • Gebruikstijd
 • Hoeveelheid gereinigde m2

Daarnaast worden alle belangrijke elektrische componenten bewaakt. Bij afwijkende waarden wordt de ICE Servicedienst geïnformeerd. Uitval wordt zo tot een minimum beperkt. ICE i-Synergy is met name geschikt voor schoonmaakbedrijven. De ICE i24 BT i-Synergy is bij ons verkrijgbaar met Full-Service Rental voor slechts € 239,- per maand. Dit biedt u naast het voordeel dat u weet waar u aan toe bent wat kosten betreft, de volgende extra’s:

 • De data/online fleetmanagement is inclusief. U heeft een geautomatiseerd factuur-incasseringssysteem door fleetmanagement.
 • U profiteert van de vele voordelen van i-Synergy, zoals minder uitvaltijd door het automatisch plannen van onderhoud, altijd real-time inzicht op de locatie van de schoonmaakmachine, u kunt de m2 indicatie gebruiken voor offerte berekening etc.)
 • U beschikt over een standaard lithium-Ion batterij met 8 jaar garantie, dus u heeft geen discussies over het garantie accupakket.
 • Wij verzorgen uw verplaatsingen. U heeft geen aanhangers, rijplaten of laadkleppen nodig!

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van deze mooie actie of heeft u vragen over Financial Lease of Full-Service Rental? Neem gerust contact met ons op!

 

De nieuwe Groveko actiefolder staat online. We hebben weer een aantal fantastische producten in de aanbieding, zoals Deb Instant Foam voor €99,- per doos. Of TC Geuren met gratis geurdispenser, voor maar €49,95.

Ga direct naar de Groveko Webshop om online te bestellen. Wees er snel bij, de aanbiedingen zijn geldig t/m 31 maart 2014.

Bestel online bij Groveko

Bestel uw schoonmaak-artikelen en -machines makkelijk en snel online bij Groveko. U kunt daarbij gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem en onze handige bestel app. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Met de app doet u snel en eenvoudig uw bestelling vanaf de schoonmaaklocatie. Meer weten? Neem contact op met één van onze adviseurs.

De nieuwe Groveko actiefolder staat online. In deze editie van onze acties voor augustus vindt u naast verschillende reinigingsmiddelen de Numatic Mop Matic, een Numatic werkwagen en een stoomreiniger met kortingen die oplopen tot wel 60%. Ga direct naar de Groveko Webshop om online te bestellen. Wees er snel bij, de aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2013.

Bestel makkelijk online bij Groveko

Bij Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen makkelijk en snel online, daarbij kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem en onze handige bestel app. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Met de app doet u snel en eenvoudig uw bestelling vanaf de schoonmaaklocatie. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Vanaf vandaag staat de nieuwe Groveko actiefolder online. In de april 2013 editie van onze actiefolder vindt u onder anderen Deb handreinigers, Ultraspeed vlakmopsystemen en Duplex schoonmaakmachines tegen flinke kortingen. Ook vindt u hier informatie over het Groveko LeasePlan voor schoonmaakmachines. Klik hier om direct online te bestellen in de Groveko Webshop. Let op, de aanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2013.

Makkelijk online bestellen bij Groveko met de nieuwe app

Via de webshop van Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen niet alleen makkelijk en snel, u kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem en onze handige bestel app. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Supersnel bestellen vanaf de schoonmaaklocatie doet u met de app. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Vanaf vandaag staat de nieuwe Groveko actiefolder online. In de maart 2013 editie van onze actiefolder vindt u onder anderen werkwagens, Robson producten en Numatic schoonmaakmachines tegen flinke kortingen. Klik hier om direct online te bestellen in de Groveko Webshop. Let op, de aanbiedingen zijn geldig t/m 31 maart 2013.

Makkelijk online bestellen bij Groveko met de nieuwe app

Via de webshop van Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen niet alleen makkelijk en snel, u kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem en onze handige bestel app. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Supersnel bestellen vanaf de schoonmaaklocatie doet u met de app. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Vanaf vandaag staat de nieuwe Groveko actiefolder online. In de editie strooizout / december 2012 van onze actiefolder vindt u onder anderen Duplex vloerreinigers en Numatic met flinke kortingen. Klik hier om direct online te bestellen in de Groveko Webshop. Let op, de aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2012.

Makkelijk online bestellen bij Groveko

Via de webshop van Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen niet alleen makkelijk en snel, u kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Vanaf vandaag staat de nieuwe Groveko actiefolder online. In de editie november / december 2012 van onze actiefolder vindt u onder anderen een aantal vloerreinigers, schoonmaakmachines en stofzuigers van Duplex en Cleanfix met flinke kortingen. Klik hier om direct online te bestellen in de Groveko Webshop. Let op, de aanbiedingen zijn geldig t/m 31 december 2012.

Makkelijk online bestellen bij Groveko

Via de webshop van Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen niet alleen makkelijk en snel, u kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Vanaf vandaag staat de nieuwe Groveko actiefolder online. In de editie september 2012 van onze actiefolder vindt u onder anderen twee van onze nieuwe Duplex vloerreinigers. Daarnaast hebben we een aantal schoonmaakmachines en stofzuigers van Numatic en Cleanfix met flinke kortingen in de aanbieding. Let ook op de scherp geprijsde Robson Ecolijn schoonmaakmiddelen. Klik hier om direct online te bestellen in de Groveko Webshop. Let op, de aanbiedingen zijn geldig t/m 30 september 2012.

 

Makkelijk online bestellen bij Groveko

Via de webshop van Groveko bestelt u al uw schoonmaakartikelen niet alleen makkelijk en snel, u kunt ook gebruik maken van ons inkoopmanagementsysteem. Ons inkoopmanagementsysteem biedt u inzicht en overzicht in uw inkopen, u kunt werken met standaardbestellijsten en u kunt gebruik maken van nog veel meer handige inkooptools. Meer weten? Klik hier om contact op te nemen met een van onze adviseurs.