Wij zijn Groveko
Groveko, dat zijn wij

Groveko is de professionele partner voor al je schoonmaakvraagstukken. Wij leveren naast een compleet assortiment aan schoonmaakmiddelen, -materialen -machines, disposables en hygiënesystemen, ook op maat gemaakte HACCP plannen, branche gerichte (gecertificeerde) opleidingen en unieke vaatwas- en laundrysystemen. Met ruim 340 jaar aan gestapelde kennis zijn wij dé gesprekspartner voor iedere branche. Door lokale aanwezigheid garanderen wij fijnmazige distributie, zelfs tot in de werkkast!

Wij staan altijd voor je klaar. Kijk hier voor onze vestigingen.

Persoonlijk schoonmaakadvies
Persoonlijke levering
Altijd in de buurt
Van 8:00 tot 17:00 bereikbaar!
Succesverhalen
Groveko's succesverhalen per branche

Thermen zet schoonmaakrobots van Groveko in

Wie zich ’s ochtends in alle vroegte door een van de Thermen hotels en sauna’s begeeft, zou zomaar de nieuwste leden van het schoonmaakteam aan kunnen treffen: schoonmaakrobots. Ze stofzuigen en dweilen de vloer, terwijl medewerkers zich richten op andere schoonmaaktaken. Housekeeping manager Ingrid Jorritsma: “Het resultaat is een schonere omgeving en minder zwaar belaste medewerkers. Dit draagt bij aan de beleving van onze gasten én zorgt voor meer personeelstevredenheid. En dat is voor ons erg belangrijk.”

Ingrid Jorritsma
Thermen

Jan v.d. Lande – Lid bestuur accommodatie HC Den Bosch

“De samenwerking tussen Groveko en Hockeyclub ’s-Hertogenbosch kwam tot stand op het moment dat wij afscheid namen van onze toenmalige leverancier. Toen wij onze nieuwe tribune en clubhuis gingen bouwen, heb ik Groveko benaderd.

 

Groveko kwam met een heel goed voorstel. Wij hebben daarom samen met Groveko onze nieuwe accommodatie ingericht. Het totaalpakket wat Groveko biedt, maakte het project succesvol. Daarnaast is het persoonlijke contact met Groveko doorslaggevend voor de fijne samenwerking.”

Jan v.d. Lande
HC Den Bosch

Novon

“Schoonmaken kan iedereen. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. Een vak dat onze getalenteerde medewerkers – mede door trainingen en opleidingen van Groveko – uitstekend verstaan. Groveko levert de juiste middelen en materialen, op de juiste tijd en locatie. Maar denkt ook pro-actief en innovatief met ons mee hoe wij onze klanten de beste service kunnen leveren. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.”

Elbert–Jan Hesse
Elbert–Jan Hesse
Novon

Stichting SIG

"Wij zijn erg tevreden over het systeem dat Groveko heeft geleverd en vakkundig heeft aangesloten. Het systeem geeft precies de hoeveelheid wasmiddel dat voor het programma toereikend is, waardoor wij volledig ontzorgd zijn. Het personeel was deskundig en heeft de tijd genomen om de afstelling van het systeem optimaal in te regelen. Het bijbestellen van de producten gaat gemakkelijk via de webshop en tot op heden is het gehele systeem volledig storingsvrij."

Ewan de Bruin
Stichting SIG
Voor een schone en gezonde werk- & leefomgeving

In een perfect circulaire economie worden alle producten na het einde van hun levensduur volledig gerecycled. Er worden geen grondstoffen uitgeput en reststoffen worden gebruikt voor nieuwe producten. De energie die gebruikt wordt komt uit hernieuwbare bronnen, watergebruik is minimaal, CO2 uitstoot is neutraal of negatief. Bovendien integreren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen het bedrijf en het arbeidsproces. Wij zijn jouw partner om de slag naar een circulaire economie te maken. Met onze oplossingen en advies kun je nu de eerste stappen zetten.

EU Ecolabel
FSC keurmerk
Cradle to Cradle
Nordic Swan
Actueel
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws