Wecoline Clean 'n easy

De gemaksoplossing voor uw schoonmaakprobleem

Meer informatie

Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Motorscrubber

exclusief bij Groveko

Naar Motor Scrubber

Showroom en balieverkoop Schoonmaakartikelen

Wilt u graag zien welke mogelijkheden er zijn om het schoonmaken te verbeteren en te vereenvoudigen, dan is het zeker de moeite waard om eens in onze unieke showrooms rond te kijken. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie rustig alle schoonmaakartikelen, schrobmachines en schoonmaakmiddelen bekijken en u laten voorlichten door onze specialistische verkoopadviseurs.

Afhalen in één van onze showrooms:

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad.

Onze openingstijden:

Onze showroom en verkoopbalie zijn op alle werkdagen geopend van 08:15 tot 12:30 uur en ’s middags van 13:00 tot 16:30 uur.

In verband met kerst en oud en nieuw zijn wij op 25, 26 december en 1 januari gesloten.

Onze webshop:

Naast de showrooms heeft Groveko ook een webshop waar u ons volledige assortiment kunt bekijken en uw bestellingen kunt plaatsen.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Overige informatie:

Voor de ‘’groene’’ schoonmakers biedt Groveko een compleet assortiment aan reinigingsmiddelen en reinigingsproducten. Heeft u interesse in professionele biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, voorzien van bijvoorbeeld een Europees Ecolabel , Nordic Swan of Cradle to Cradle certificaat? Bij Groveko bent u aan het juiste adres.

Ons uitgebreide assortiment van schrobmachines, veegmachines en schrobautomaten vindt u op www.schoonmaakmachines-online.nl